Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Lončar u srijedu potpisuje, Osijeku pola milijuna eura i bonusi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.02.23. | 12:57

Centralni branič u utorak ujutro otputovao je u Szczecin gdje ga čeka liječnički pregled i potpis ugovora za ambicioznog prvoligaša iz Poljske

Danijel Lončar otputovao je u Poljsku gdje će tijekom srijede odraditi liječnički pregled, posljednju zapreku koja ga dijeli od transfera u Pogoń iz Szczecina.

Kako je Germanijak prvi donio infromaciju, Pogon je koncem prošlog tjedna poslao službenu ponudu koja je na prvu odbijena da bi se dan, dva kasnije klubovi ipak usuglasili. Prema informacijama Germanijaka, Osijek će na ime transfera braniča koji je 122 puta nosio dres prvoligaša iz Gradskog vrta dobiti oko pola milijuna eura odštete uz bonuse koji su lako ostvarivi i koji bi ovaj iznos mogli udvostručiti.

S druge strane, Lončar će potpisati višegodišnji ugovor. Danijel Lončar je dijete Osijeka u kojem je proveo cijelu svoju karijeru uz kratkotrajne posudbe u NK Čepin, odnosno Bijelo brdo. Tijekom prijelaznog roka za njega je bio zainteresiran turski Bešiktaš ali ta opcija nije zaživjela, baš kao niti ona s Cipra. Međutim, Poljaci su bili uporni i na koncu dobili iskusnog stopera koji može igrati i na desnom beku odnosno u veznoj liniji.



Tagovi

Danijel LončarPogon SzczecinNK OsijekEkstraklasaZimski prijelazni rok 2023.

Ostale Vijesti