Salt Lake City/USA TODAY Sports
Salt Lake City/USA TODAY Sports

Kyrie Irving: Nisam spreman odreći se ove igre zbog cjepiva ili želje da se ne cijepim

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 10:29

Jučer su Brooklyn Nets objavili kako poanjbolji playmaker svijeta neće igrati ni trenirati s momčadi dok se ne cijepi.

Jedan od ponajboljih playmakera današnjice i zvijezda Brooklyn Netsa, Kyrie Irving, odlučio je prekinuti šutnju te se oglasio na svojim društvenim mrežama gdje je prekinuo medijska nagađanja kako bi se sa samo 29 godina mogao umirotiviti.

Razlog tome nije taj što Kyrie ima problema s ozljedama, već je on jedna od najvećih zvijezda NBA lige koja javno govori o tome kako se ne želi cijepiti zbog čega ga je prvo kaznila liga, a potom i njegova momčad.

„Ne vjerujte u priče da ću se umiroviti. Ne vjerujte u to da sam spreman odreći se ove igre samo zbog cjepiva ili želje da se ne cijepim“, napisao je Kyrie.

Kyrie Irving neće smjeti igrati niti trenirati s Brooklyn Netsima sve dok se ne cijepi protiv COVID-19, objavio je jučer njegov klub, na što je on odlučio. Podsjetimo, ista stvar događala se u slučaju Andrewa Wigginsa koji je rekao da se ne želi cijepiti iz vjerskih razloga, a kad je na kraju to ipak prihvatio napraviti, izjavio je kako se više ne osjeća kao vlasnik svojeg tijela.

Prije dolaska u Netse u ljeto 2019. godine, Irving je igrao još za Cleveland i Boston, a 2016. godine je osvojio svoj jedini naslov prvaka NBA lige. Sedmerostruki All – Star igračje osvajač zlata s reprezentacijom SAD-a na SP-u u Španjolskoj i Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih playmakera današnjice.



Tagovi

Kyrie IrvingNBASan Antonio Spurs

Ostale Vijesti