Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Kopić: Moramo osvježiti igrače, vjerujem da ćemo u narednim tjednima biti bolji

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 20:16

Strateg Dinama okreće se idućim izazovima.

Dinamo je u četvrtak pobijedio Sevillu s 1:0 na Maksimiru, a sada je s 0:1 izgubio od Osijeka na Gradskom vrtu i prepustio Bijelo-plavima čelo ljestvice.

Trener Dinama Željko Kopić čestitao je Osijeku na pobjedi i poručio:

"Prvo poluvrijeme kontrolirali smo utakmicu, bili stabilni u centrali. Počeli smo padati u nastavku, u nekim smo situacijama mogli bolje reagirati. Primili smo gol iz gužve koji je odlučio pobjednika, U drugom poluvremenu osjetio se pad koncentracije, svi igrači dali su maksimum i na tome im nemam što za zamjeriti".

Osijek je pomalo iznenadio s formacijom.

"Bjelica se odlučio na 5-4-1 s rombom u sredini, u prvom dijelu smo držali situaciju stabilnim, u nastavku smo nastojali doći do nekih boljih situacija, ali nismo uspjeli. Moramo biti maksimalni i pravi u svakoj utakmici. Igrači će se moći osvježiti, vjerujem da ćemo iz tjedna u tjedan izgledati dobro".

Dinamo niti danas nije mogao računati na četiri igrača - Arijana Ademija, Luku Ivanušeca, Rasmusa Lauristena i Dinu Perića.

"Trebamo vidjeti njihov zdravstveni status i tko će nam se vratiti već za sljedeću utakmicu", rekao je Kopić za Arenusport i za kraj poručio da je klupski cilj prvo mjesto.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoOsijekPrva HNLŽeljko Kopić

Ostale Vijesti