REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Klopp opleo po sucima nakon poraza: "U životu nisam vidio ovako nepoštenu utakmicu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.09.23. | 21:36

Derbi je ponudio nekoliko dvojbenih odluka, sve na štetu Liverpoola.

Bilo je sasvim jasno da će Jürgen Klopp imati što za reći nakon poraza od Tottenhama u Londonu. Derbi je ponudio nekoliko spornih odluka, a sve na štetu Redsa. Liverpool je zaradio dva crvena kartona, poništen mu je pogodak kod 0-0, a na koncu je Matip u 96. minuti presudio svojoj momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Klopp nije birao riječi nakon ogleda.

„U svom životu nisam vidio nepošteniju utakmicu. Nikad nisam bio ponosniji na svoju momčad, ali nikad nisam ni vidio utakmicu s ovoliko nepoštenih okolnosti te nepoštenih i suludih odluka. Jedina stvar koju danas nismo imali, uz sudačke odluke, je rezultat. Svi naši igrači su planine od ljudi! Čudovišta su kako su se borili. Matip? Odigrao je nevjerojatno dobru utakmicu u obrani. Autogol je nesretan. Ovo je težak udarac. Proslavili bismo bod kao ne znam što. Sada nemamo taj bod. Komentar utakmice? Vama je smiješno, ali meni bi bilo skupo“, sipao je žuč njemački strateg.

Za Liverpool je sve krenulo nizbrdo u 26. minuti kada je Jones dobio dvojben crveni karton.

„Curtis je stao na loptu i onda je u kretnji nogom prešao preko lopte. To nije bio namjerno grub start, stao je na loptu. Sucu su pokazali samo usporenu snimku, drugačije izgleda kada tako gledate“, izjavio je Klopp.

Nakon toga je Luisu Diazu poništen pogodak kod 0-0.

„Nije bilo zaleđe, nema šanse. Krivo su povukli linije. Vidjeli smo to na poluvremenu, netko nam je to pokazao na mobitelu. Sve je jasno. Siguran sam da će se o ovome govoriti danima, ali teško je to podnijeti“.

Na koncu je Nijemac prokomentirao i dva žuta kartona u razmaku od minute Diogu Joti.

„Prvi Diogov žuti karton nema veze s vezom. Tottenhamov igrač je udario njega u nogu“.



Tagovi

Jurgen KloppLiverpoolPremier liga

Ostale Vijesti