Danilo Vigo/LiveMedia / ipa-agen/IPA
Danilo Vigo/LiveMedia / ipa-agen/IPA

Kapetan Miki ostaje! Prvo je ključnim pogotkom vratio Genou u Serie A, a sad je potpisao i novi ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.07.23. | 19:33

Navijači su, očekivano, presretni ovakvim ishodom!

Nakon što je istu stvar prije koji dan napravio Nizozemac Kevin Strootman, danas su se iz Genoe na svojim mrežnim stranicama pohvalili kako klub neće biti primoran mijenjati svojeg kapetana za sljedeću sezonu budući da je hrvatski veznjak Milan Badelj potpisao novi ugovor s klubom!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naravno, ta vijest popraćena je brojnim porukama navijača koji na društvenim mrežama nisu mogli, a ni htjeli, kriti svoje oduševljenje. Milan Badelj, koji je prošle sezone bio ključan kotačić momčadi koja je uspjela izboriti ekspresan povratak u Serie A, tako je ušao u svoju 10. godinu u Italiji gdje je jednako dobro igrao i za Fiorentinu i za Lazio i sada za Genou.

Iako ima 34 godine, Badelj i dalje ima kvalitetu kako bi igrao u Serie A i bio od pomoći Genoi. Alberto Gilardino u njemu ima produljenu ruku na terenu te će Badelj gotovo pa sigurno i sljedeće sezone biti standardni prvotimac kluba u kojeg je stigao 2020. za 1.95 milijuna eura iz Lazija.

Srebrni Vatreni je dosad odigrao 217 utakmica u Serie A (Fiorentina, Lazio, Genoa), a ispred njega je u toj kategoriji od hrvatskih nogometaša samo Marcelo Brozović (Inter) koji ima 261 utakmicu u najvišem rangu talijanskog nogometa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GenoaMilan BadeljSerie A

Ostale Vijesti