Danilo Vigo/LiveMedia / ipa-agen
Danilo Vigo/LiveMedia / ipa-agen

Miki kao vino: Bivši hrvatski reprezentativac osigurao Genoi važnu pobjedu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.03.23. | 21:01

Njegova momčad upisala je minimalnu pobjedu, a pogodak odluke vidjeli smo u 13. minuti.

Nogometaši Genoe upisali su važnu pobjedu (1:0) na svojem Luigi Ferrarisu protiv Ternane. Trenutak odluke dogodio se u 13. minuti, a strijelac jedinog pogotka bio je bivši hrvatski reprezentativac Milan Badelj.

Kapetanu Genoe danas je zabio ovosezonski prvijenac i svoj treći pogodak otkako je stigao u klub. Iako je njegova momčad lani ispala iz Serie A, Badelj nije odlučio napustiti klub te je baš on jedna od glavnih karika Genoe u njihovom pohodu da se ekspresno vrate među 'elitu'.

Otkako je kormilo prve momčadi u prosincu prošle godine preuzeo nekadašnji talijanski reprezentativac Alberto Gilardino, Genoa je u Serie B upisala devet pobjeda, četiri remija i jedan poraz. U posljednjih šest utakmica Genoa je skupila četiri pobjede i dva remija, a s tih 14 bodova uspeli su se do drugog mjesta Serie B. U svim tim utakmica, Badelj je bio starter, a svoje izvrsne partije ove sezone danas je okrunio pogotkom.

Pogodak Milana Badelja pogledajte OVDJE

Osim Badelja, članovi Genoe su Marko Pajač (nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede) te Adrian Šemper koji je trenutno u statusu drugog vratara iza Josepa Martíneza koji je u klub stigao na posudbu iz RB Leipziga.

U Ternani, čiji je trener Cristiano Lucarelli, igra Luka Bogdan, ali stasiti Splićanin je današnju utakmicu odgledao sa klupe za pričuvne igrače.

Genoa se za prvo mjesto bori sa Frosinoneom koji je u 29 kola skupio devet bodova više, a zanimljivo je kako se trenutno na trećem i četvrtom mjestu u Serie B nalaze Bari i SüdtirolI, klubovi koji su prošle sezone igrali u Serie C. (I.A.S.)



Tagovi

Milan BadeljGenoaSerie B

Ostale Vijesti