EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

VIDEO Badelj zabio golčinu drugo kolo zaredom, Rog i Šverko slavili, Bogdanu 90 minuta u porazu od Coma

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.05.23. | 18:44

Benevento i SPAL su i matematički ispali iz Serie B

Milan Badelj drugo kolo zaredom zabio je pogodak u dresu Genoe! U derbiju Serie B, u kojem su snage odmjerili klubovi koji će sljedeće sezone biti članovi Serie A, Frosinone i Genoa, 3-2 pobjedu odnijela je domaća momčad, s tim da su gosti poveli pogotkom nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca koji je bio precizan u 14. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Genoa je imala start iz snova, ali su već u 27.minuti ostali bez Banija koji je zaradio izravni crveni karton. Dvije minute kasnije Frosinone je smanjio preko Mazzitellija, da bi onda Boloca u 45+1. doveo domaćina u vodstvo. U nastavku je Borrelli zabio u 77. za 3-1, da bi onda u 90+3. Gudmundsson postavio konačnih 3-2.

Kod domaćina Karlo Lulić, a kod gostiju Marko Pajač nisu konkurirali za utakmicu zbog ozljede. Milan Badelj je kod gostiju odradio svih 90 minuta, dok je Adrian Šemper utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

Como je na domaćem terenu svladao Ternanu rezultatom 3-1, a cijelu utakmicu je za goste odigrao Luka Bogdan. Zanimljivo, za domaćina je posljednji pogodak postigao Moutir Chajia, Belgijac marokanskog podrijetla koji je prije dolaska u Como godinu dana bio član Lokomotive.

SPAL je na domaćem terenu minimalno poražen od Parme (Stanko Jurić ostao je na klupi), a tim porazom su i matematički ispali iz Serie B. Osim njih, sljedeću sezonu u Serie C igrat će Benevento koji je na domaćem trenu svladao Modenu s 2-1, s tim da Roko Jureškin nije ulazio u igru.

Spomenimo za kraj kako je Marin Šverko u pobjedi Venezije nad Perugijom 3-2 u igri bio od 62. minute, dok je Marko Rog u pobjedi Cagliarija nad Palermom (2-1) sudjelovao od 75. minute.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Serie B, 37. kolo

Subota, 13. svibnja

Ascoli – Cosenza 1-1

Bari – Reggina 1-0

Benevento – Modena 2-1

Brescia – Pisa 1-1

Cagliari – Palermo 2-1

Como – Ternana 3-1

SPAL – Parma 0-1

Südtirol – Cittadella 1-1

Venezia – Perugia 3-2

Frosinone – Genoa 3-2




Tagovi

Milan BadeljGenoaFrosinoneSerie B

Ostale Vijesti