NK Rijeka
NK Rijeka

Još jedno pojačanje iz Dinama stiglo na Rujevicu: Emir Dilaver je novi igrač Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.12.22. | 14:02

Stigao je kao slobodan igrač, potpisao na godinu i pol ugovor

Kako je bilo najavljeno na Germanijaku, sad je i ostvareno. Ranije smo najavili dolazak Antonia Marina i Denija Jurića na Rujevici što se i ostvarilo, a sad je služben prelazak i Emira Dilavera iz Dinama.

Dilaver je u Rijeku stigao kao slobodan igrač, a stoper je potpisao ugovor na godinu i pol.

„Dojmovi su odlični. Sad sam tek imao priliku vidjeti vidio kako kamp izgleda, nisam znao koje uvjete ima Rijeka. Kada sam dolazio na utakmice onda to nisam imao priliku vidjeti. Rijeka je bila dosta ispod svoje razine u prvom dijelu, mislim da imamo kvalitetan sastav, treba samo to izvući to iz njih i vjerujem da ćemo to uspjeti s novim trenerom“, rekao je Dilaver nakon potpisa za novi klub.

Rijeka je pauzu iskoristila za potpuni remont. Naime, ljetos nije obavljen dobar posao zbog kojeg je rezultat najslabiji u novijoj povijesti. Jesenski dio prvenstva završili su na osmom mjestu prvenstvene ljestvice, a otkaz je dobio i talijanski trener Serse Cosmi. Uz to su i ispali iz Kupa od BSK Bijelog Brda što je bio alarm za Damira Miškovića da promijeni sve. Krenuo je s trenerom pa je na klupu Rijeke sjeo Sergej Jakirović nakon vrlo uspješnog mandata u mostarskom Zrinjskom, a s njim na klupi će Rijeka pokušati vratiti se tamo gdje je i bila prošlih sezona. (km)


Tagovi

HNK RijekaEmir DilaverDinamo Zagreb

Ostale Vijesti