Još dva Dinamova prvotimca potpisala smanjenje plaće

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.04.20. | 19:38

Većina igrača vrlo vjerojatno će pristati na smanjenje, dok bi dvojica ili trojica mogli odbiti.

Nakon cijele halabuke oko prvo jednostranog smanjenja plaće od strane uprave Dinama, pobune igrača i trenera, a potom i smirivanja tenzija što je sve rezultiralo sve izvjesnijem otkazu Nenadu Bjelici, pojedini igrači počeli su potpisivati smanjenje.

Kako prenose Sportske novosti, Emir Dilaver i Marin Leovac pristali su na smanjenje plaće, a tko će od ostalih prvotimaca - i hoće li - potpisati jošm treba vidjeti. Prema istom izvoru, nogometašima 'modrog' kluba isplaćene su plaće za prva tri mjeseca ove kalendarske godine, pa bi ih valjda to trebalo još nagnati na potpisivanje onog prvotnog prijedloga.

Podsjetimo, uprava Dinama je prethodno bez konzultacija s igračima donijela odluku da se režu igračima plaće u iznosu 33-33-33. Točnije, igrači koji su potpisali ovo odriču se trajno trećine svoje godišnje plaće, drugu trećinu će nastaviti dobivati, dok će preostalu trećinu moći naplatiti u roku od šest mjeseci nakon odigravanja prve utakmice.

Ove su mjere na snazi do kraja rujna ove godine.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Zdravko MamićZoran MamićNenad BjelicaMarin LeovacEmir Dilaver

Ostale Vijesti