Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Jakirović: "Nekome je očito fetiš podcjenjivati Brunu Petkovića"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.03.24. | 23:38

Trener Dinama smatra kako je tek na pola puta, a osvrnuo se i na kritike prema dvostrukom strijelcu

“Ja bi čestitao dečkima na sjajnoj utakmici. Držali smo se plana. Bili smo koncentrirani, agresivni, lijepo izlazili. Možda smo još nekoliko puta mogli imati taj završni pas ali na kraju smo dali dva lijepa gola”, rekao je Sergej Jakirović koji je pohvalio Sučića i Špikića ali i naglasio kako još uvijek nije ništa rješeno.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Imali smo posla i imat ćemo ga u uzvratu s jako dobrom momčadi. Ovo je samo prvo poluvrijeme”, smatra trener Dinama dodavši kako nije lako nikoga pobjediti u ovom stadiju natjecanja.


“A pogotovo tim iz Grčke. Moji su momci stalno pod nekim upitnicima. Znam koliko se trude. Svaka utakmica nosi svoju priču. Znamo da nije ništa gotovo. Čeka nas napeta atmosfera, nije lako igrati tamo. Analizirat ćemo sve i pripremiti se za uzvrat”, dodao je Jakirović koji je na kraju bio upitan o igri najboljeg strijelca Konferencijske lige.


“Bruno? Pa protiv Osijeka nije bilo baš tako. Neki vaš kolega me pitao zašto igramo bez napadača. Podcjenjivanje. Nekome je to očito fetiš. Jel se sjećate kad ga nije bilo dva mjeseca i koliko smo se mučili. Bruno je poseban, specifičan”, zaključio je trener Dinama.



Tagovi

Bruno PetkovićSergej JakirovićGNK DinamoPAOKKonferencijska liga

Ostale Vijesti