Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

„Ivanušecu je zadnja sezona u Dinamu, Biuk i Kačavenda su spremni za inozemstvo“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.12.21. | 08:45

Brojimo sitno do zimskog prijelaznog roka

Većina nogometnih liga, osim onih najjačih ušla je u zimsku pauzu, a još sitno brojimo do siječanjskog prijelaznog roka. Vrijeme je to u kojem klubovi traže rješenja kojima će nadomjestiti nedostatke primijećene u jesenskom dijelu prvenstva, ali i kada se u relativno slabijim ligama počinje slagati momčad za naredne sezone, točnije moguća europska natjecanja.

Posljednjih mjeseci šuškalo se i nagađalo o brojnim potencijalnim transferima, a nisu izostala ni imena hrvatskih igrača koji su na listama želja europskih klubova. O tome što bi se moglo događati u narednom periodu za Sportklub prokomentirao je poznati menadžer Marko Naletilić. Posljednjih mjeseci najatraktivnija priča vezana za hrvatske nogometaše je situacija s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem u Interu kojima krajem sezone ističe ugovor.

“Brozović ima sigurno jako dobru ponudu od Intera i drugih klubova, potpisat će ugovor uskoro ako se odluči ostati u Interu, ako se odluči za nekog drugog potpisat će nakon zimskog roka. Perišić ista stvar, veći fokus je Intera na Brozovića, zbog pozicije i godina, ali Perišić je u dobroj poziciji. Igra dobro za Inter, ali vjerojatno će ići iz Intera. Budućnost Intera je nedefinirana, tko će biti novi vlasnik, Milan je ograničen financijama, love mjesto u prvenstvu, nemaju prejak budžet. Brozović će imati ponude iz Premier lige, bit će na ljeto jedan od najtraženijih, a vjerujem da će i Perišić imati dobre ponude iz Engleske”, rekao je ugledni menadžer za Sportklub.

Naletilić zastupa hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića pa se dotaknuo i njegovih mogućnosti na idućim prijelaznim rokovima.

“Igra dobro, ako se ne ukaže neka potreba po zimi neće ići iz Atalante, za sve je ljetni rok puno jači. Jako dobro igra pa vjerujem da će biti u ljeto zanimljivo, ima i sada interesa za njega, dobro igra u reprezentaciji, ide i na Svjetsko prvenstvo.”

Na kraju je prokomentirao i tko bi iz HNL-a mogao napraviti zanimljiv transfer.

“Luka Ivanušec, Stipe Biuk, Lukas Kačavenda su isto spremni za odlaske i promjenu sredine, no to ne mora značiti da će ići u inozemstvo. Što se tiče Ivanušeca, mislim da mu je ovo zadnja sezona u Dinamu”, zaključio je Naletilić


Tagovi

Luka IvanušecStipe BiukLukas KačavendaMarko NaletilićMario PašalićMarcelo BrozovićIvan Perišićnogometni transferitransfertransferi

Ostale Vijesti