Ivanušec obavio preglede, Feyenoord objavio koliko dugo će izostati

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.09.23. | 12:51

Stigle vijesti iz Nizozemske koje smo čekali.

Luka Ivanušec sjajno je krenuo u Feyenoordu nakon transfera iz zagrebačkog Dinama, ali je već na trećoj utakmici za novi klub morao biti zamijenjen zbog ozljede gležnja. Ivanušec se ozlijedio u završnici dvoboja protiv Celtica.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)



Iz nizozemskog velikana danas su izvijestili i o rezultatima magnetske rezonance, a oni su po Ivanušeca - povoljni! Nizozemski novinar Dennis van Eersel izvijestio je da ništa nije slomljeno, no hrvatski reprezentativac bit će odsutan nekoliko tjedana te će propustiti sljedeće četiri utakmice koje Feyenoord igra protiv Ajaxa, Go Ahaed Eaglesa, Atletico Madrida i Zwollea.

"Feyenoord barem nekoliko tjedana neće imati na raspolaganju Luku Ivanušeca zbog ozljede gležnja", kratko je izvijestio klub putem svojih službenih kanala.

Prve prognoze daju nam pravo za nadati se da će Ivanušec biti spreman za kvalifikacijski dvoboj reprezentacije protiv Turske, a koji se igra na Opus Areni u Osijeku 12. listopada. Svakako bi trebao biti spreman za dvoboj protiv Vittesea, koji se igra 21. listopada.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaLuka IvanušecFeyenoordozljeda

Ostale Vijesti