Reuters
Reuters

Navijači strahuju zbog Hrvata: Valjda ga nismo izgubili na dulji period! To je 12 tjedana... Ne, bit će spreman za 20 dana...

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 20.09.23. | 10:23

Pobjedu Feyenoorda protiv Celtica zasjenila je ozljeda Luke Ivanušeca u zadnjim minutama susreta

Feyenoord je na startu Lige prvaka slavio protiv Celtica (2-0), a nizozemski mediji i navijači kluba iz Rotterdama nisu bili baš oduševljeni prezentacijom svojeg prvaka. Nije to bio Feyenoord koji 'gazi' u domaćem prvenstvu, očito, Nizozemci su se malo razmazili, ali na kraju su se ipak svi složili da je najvažnija pobjeda, ipak je to Liga prvaka i ne treba gledati trijumfu u zube.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ako smo došli do toga da nismo zadovoljni pobjedom u Ligi prvaka, onda znači da smo dostignuli visoke nogometne razine", jedan je od komentara u nizozemskim medijima. Međutim, pobjeda je ipak ostala u sjeni ružne ozljede Luke Ivanušeca. Hrvatski reprezentativac ozlijedio se u jednom startu pred kraj utakmice, stradao je gležanj. Još se ne zna kolika je njegova ozljeda, morat će proći dodatne pretrage, tek će se tada znati dijagnoza.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

"Dugo sam u nogomet i znam da kad ti gležanj odmah otekne da to nije dobro. Ne znam koliko će pauzirati, ali teško mi je reći da će biti spreman za derbi s Ajxom za vikend", rekao je trener Feyenoorda Arne Slot.

Nizozemski portal NRC ovako je opisao Ivanušecovu ozljedu:

"Hrvatsko krilo, Ivanušec, koji je vrlo brzo postao važan Slotov igrač, morao je pred sam kraj na teren iznijeti na nosilima. Čini se da će derbi s Ajaxom sljedeće nedjelje za njega doći prerano. Iako je Feyenoord sjajno startao u Europi, razočarenje zbog gubitka jednog od ključnih igrača vidljivo je u nevjerojatno tihim posljednjim minutama u De Kuipu."

A što kažu navijači Feyenoorda? Mnogi su zabrinuti za igrača, koji je došao kao veliko pojačanje i već u prvim utakmicama pridobio simpatije Feyenoordovih navijača.

"Možda nije odigrao najbolju utakmicu, bio je suzdržan. Ali, nadamo se da neće dugo izbivati.", piše jedan fan, dok je drugi dodao:

"Bojim se da će pauza biti dugotrajna. Ako je otišao ligament, to je minimalno 12 tjedana odmora. Nadam se da nije tako strašno."

"Ma ne, ljudi, budite normalni. Istegnuće je u pitanju, to je dva do tri tjedna izvan terena. Za 20-ak dana ćemo ga opet vidjeti na djelu."

"Ivanušec je bio vrlo jak na lopti, odličan je igrač. Bila bi velika šteta da ga izgubimo na dulje vremena."

Puno su zamjerke imali navijači Feyenoorda na općenite grubosti Celticovih igrača.

"Oni su bili vrlo grubi, nespretni u tim startovima. I Ivanušec je nastradao, ozljeda je ozbiljna. Ali, nadam se da neće dulje pauzirati."

Tako razmišljaju navijači nizozemskog prvaka. Dok čekaju točne liječničke informacije o stanju Luke Ivanušeca, vjeruju da ipak neće biti dugo bez njega. Jer, iako je tek došao već im ja zaokupio srca. A hoće li biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za dvoboje u listopadu, pogotovo protiv Turske u Osijeku, još je teško reći. Više će se znati nakon dodatnih pregleda.




Tagovi

FeyenoordCelticLiga prvakaLuka Ivanušec

Ostale Vijesti