Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Ivan Bebek sudi veliki derbi u Grčkoj

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.01.24. | 09:30

Hrvat je izabran za VAR suca dok je uloga glavnog dijelitelja pravde u derbiju AEK-a i Panathinaikosa pripala Mohammed Al-Hakimu iz Švedske.

Hrvatski VAR sudac Ivan Bebek delegiran je da sudi veliki derbi grčkog nogometa u kojem će AEK dočekati Panathinaikos. Riječ je o susretu od posebne važnosti s obzirom na to da je domaćin na drugom mjestu s dva boda manje od Panathinaikosa i eventualnom pobjedom može izbiti na vrh ljestvice. utakmica se igrač večeras u 19.30 sati.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, utakmice u Grčkoj se igraju bez publike i takvo će biti stanje do sredine veljače a to je bila odluka vlade kojom se želi spriječiti val nasilja sa sportskih događaja u toj zemlji. Direktan povod bila je odbojkaška utakmica u Ateni u kojoj je život izgubio policajac koji je radio na osiguranju.

Prethodno je, početkom prosinca, stupio na snagu bojkot sudaca nakon napada na Andreasa Gamarisa kojeg su huligani gađali kantama goriva, dok je malo kasnije njegov kolega Tasos Papapetrou dobio prijetnje smrću zbog odluka u jednoj utakmici.

Inače, na utakmicu AEK - Panathinaikos glavni sudac bit će Mohammed Al-Hakim, švedski sudac rođen u Iraku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan BebekAEK AtenaPanathinaikosgrčka nogometna liga

Ostale Vijesti