JENNIFER LORENZINI/Action images
JENNIFER LORENZINI/Action images

Inter kiksao, ali i povećao prednost na vrhu, Juventus na krilima braniča okrenuo Parmu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 21.04.21. | 22:41

S ovom pobjedom Juventus je došao na bod zaostatka Milanu, a isto toliko ima ispred Atalante, koja ima i utakmicu manje.

Uslijed ludila zvanog Superliga, Talijani su zakoračili u 32. kolo Serie A. U prvoj utakmici dana Milan je neočekivano izgubio sva tri boda na svom travnjaku protiv Sassuola, a mnogo uzbuđenja vidjeli smo i u večernjem terminu, u kojem smo gledali šest dvoboja.

Najviše pažnje privlačile su utakmice u La Speziji i Torinu, gdje su gostovali Inter, odnosno Juventus. Nakon što su prije tri dana remizirali u Napolju, nogometaši Intera povratak na pobjedničke staze traže kod momčadi koja je ugodno iznenađenje elitnog ranga talijanskog nogometa.

Iako su doputovali s ulogom velikog favorita, gostima iz Milana uslijedio je šok nakon 12 minuta igre, kada je Farisas pogodio za 1:0 domaćina. U tome mu je pomogao i vratar Intera, Samir Handanović, koji je mogao i morao bolje reagirati.

Pogodak Spezije i kiks Handanovića pogledajte OVDJE.

Vodstvo domaćina trajalo je sve do 39 minute, kada je Perišić izjednačio na 1:1. Lijepu akciju gostiju spretno i sretno zaokružio je pogotkom.

Pogodak Intera pogledajte OVDJE.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a napomenimo kako je u prvom sastavu Intera igrao i Brozović. S druge strane, Erlića nije bilo kod domaćina, a razlog njegovog izostanka nije nam poznat.

U nastavku susreta Inter je pritiskao sa svih strana, ali do novog pogotka nije došao. Točnije je, i to dvaput u posljednjih 10 minuta, ali su oba gola poništena zbog zaleđa. Međutim, Nerazzurr ne moraju tugovati. I dalje je vodeći s velikom bodovnom prednošću te je iz kola u kolo sve bliže toliko željenom naslovu.

Nešto zapadnije, u Torinu, Juventus je u isto vrijeme ugostio Parmu, momčad koja je na pragu ispadanja iz lige. No, unatoč tome, gosti su prvi došli do pogotka i to u 25 minuti, kada je Brugman zabio iz slobodnog udarca.

Njegov majstorski pogodak pogledajte OVDJE.

Međutim, baš poput Intera, i Juventus se vratio u igru krajem prvog poluvremena. Alex Sandro ljevicom je rasparao gostujuću mrežu u 43. minuti. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Zanimljivo, isti igrač doveo je Staru damu u vodstvo na samom startu drugog dijela utakmice. Ovaj put zabio je glavom, kada je sam ostao na drugoj stativi. Njegov drugi pogodak pogledajte OVDJE.

Pitanje pobjednika Torinezi su riješili u 68. minuti. Ovaj put nije zabio Alex Sandro, ali je njegov partner iz obrane, Matthijs de Ligt, koji je bio najviši u skoku nakon izvedenog kornera. Pogodak Nizozemca pogledajte OVDJE.

S ovom pobjedom Juventus je došao na bod zaostatka Milanu, a isto toliko ima ispred Atalante, koja ima i utakmicu manje.

U ostalim susretima, Cagliari je došao do druge uzastopne pobjede koja mu ostavlja nadu u ostanak u ligi. Slavio je u Udinama 1:0. Sampdoria je s itsim rezultatom slavila kod posljednjeg Crotonea, dok smo remije vidjeli u Bologni i Genoi.

U Bologni je Torino odigrao 1:1, dok je Benevento dvaput vodio u Genoi, ali se na kraju morao zadovoljiti s 2:2. Oba gola za domaćine zabio je Pandev. Badelj je odigrao svih 90 minuta, dok je Pjaca u igru ušao u 71. minuti.



Tagovi

InterJuventusSpeziaParmaSerie AIvan Perišić

Ostale Vijesti