Ikona Krešo Poleti uveo ih je u rang više, a Germini dresovi su im „as na desetku“

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 25.02.20. | 15:11

Hvalevrijedna akcija Germania Sport kladionice i potala Germanijak.hr i dalje traje, a danas je na red stigao NK Kaptol.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U srijedu, 23. 2.2020. godine, u novog ruho obukli smo NK Otok, klub koji baš kao NK Kaptol u nastavak sezone ulazi u novom ruhu.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2451528841620069&width=500" width="500" height="510" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Četiri kilometra od Velike nalazi se mjesto Kaptol, a u kojem je okosnica događanja, pa i okupljanja, kažu lokalci, tamošnji istoimeni nogometni klub.

Trener tog niželigaša je Krešo Poleti, prava HNL ikona koja je čak nastupala i za U-19 i U-21 reprezentaciju Hrvatske, a uoči početka ove sezone dao je intervju za portal 100 posto gdje je ukratko objasnio kako funkcioniraju stvari u klubu:

"Došao sam prvi put ovdje još 2011. godine, u međuvremenu sam vodio Slavoniju, bio sam prvak i s Dinamom (Vidovci), a evo sad sam se opet vratio u svoje selo. Skupili smo dobru ekipu, svaka čast upravi što je posložila stvari, svaka čast igračima što su dobro odigrali i eto, prvaci smo. Htjeli su da budu prvaci, pa su vratili mene, još nekoliko domaćih igrača i evo ispunili smo cilj", reći će Krešo i dodaje:

"Evo nakon drugog mjesta, postali smo prvaci nakon 29 godina i stvarno radimo dobar posao u zadnje vrijeme. Rezultat mora doći kad je takva atmosfera. Drago mi je što smo otišli u ligu više, da se vidi koliko možemo, koliko vrijedimo. Dobar će to biti test. Bit će malo duža putovanja, ali neka".

Igrao je 10 godina u Prvoj HNL, dvije godine u Čakovcu, dvije godine u Hrvatskom Dragovoljcu, šest godina u Kamen Ingradu.

"Žao mi je tog Kamen Ingrada. Šteta što se ta politika toliko uvukla u sport, u nogomet. Propala je Marsonija, Mladost 127, šteta što se klubovi gase u malim sredinama. Osijek je ostao jedini klub u Slavoniji prvoligaš, tragedija.", kaže trener Kaptola, a nadovezao se i na svoje dane u U-19 i U-21 reprezentaciji:

"To su bili sve sjajni dečki, pamtim samo pozitivna iskustva. Od trenera, Ilije Lončarevića koji me doveo u Dragovoljac, preko Branka Tucka, Ive Šuška, sad i aktualni izbornik, Nenad Gračan, Ante Čačić... To je bila gerenacija Pletikosa, Smoje, Bišćan, Šokota, stvarno velika imena i svi su napravili dobre karijere."

Valja istaknuti kako je NK Kaptol nakon prvog dijela sezone na 10. mjestu, a u nastavku sezone imaju velike ambicije stići do gornjeg dijela ljestvice, baš kao i, jednoga dana, do ranga više.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnkkaptol%2Fposts%2F1494330087401389&width=500" width="500" height="650" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnkkaptol%2Fposts%2F1481682668666131&width=500" width="500" height="422" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Kaptol samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 

 


Tagovi

novi dresoviNovi dresovi za nove prvakeSponzorira Germania Sport KladionicaGermanijakhumanitarna akcijahumanitarni listić

Ostale Vijesti