Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Hoće pa neće: Talijani tvrde da se Fossati vraća u Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 08:22

Alternativa mu je - Serie C.

Trakavica oko potencijalnog povratka Marca Fossatija traje duže od Messijeve, C. Ronaldove i Mbappeove zajedno. Još od kraja prošle sezone Hajduk i pouzdani Talijan pregovaraju oko ostanka na Poljudu.

Fossati je krajem prošle sezone htio vratiti se u Monzu koja je konkurirala za Serie A, odbio je Hajdukovu ponudu. Zatim se pričalo o Turskoj, a onda je i sam Fossati izjavio da se želi vratiti u klub. Uzajamne simpatije i želja postoje, no, zapelo je oko primanja. Talijan želi više nego li mu Hajduk može ponuditi.

Kraj prijelaznog roka je blizu, ostalo je još četiri dana da Talijan riješi svoju budućnost. Dojam je da je Hajduk Fossatiju potrebniji nego Fossati Hajduku. Na Fossatijevoj poziciji Bijeli imaju Filipa Krovinovića, Josipa Vukovića, Janija Atanasova i Marija Čuića.

S druge strane, Fossati osim Hajdukove ima ponudu talijanskog trećeligaša Barija.

Prva HNL i borba za naslov ili borba za ulazak u Serie B? Ovdje ne bi trebalo biti dileme koja opcija ima prioritet, a to tvrde i Talijani. Prema Calciomercatu, Fossati će i iduće sezone nositi bijeli dres i biti dio jedne od najboljih momčadi Hajduka u posljednjih 10 godina.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još četiri dana, tako da bismo u narednom periodu trebali dobiti i konačnu potvrdu.


Tagovi

HajdukMarco FossatiMonza

Ostale Vijesti