Hit napadač 1.HNL od siječnja u dresu Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.12.19. | 08:17

Početnih nekoliko kola igrao je na visokoj razini

Mladi Metkovac postao je hit napadač 1. HNL, a posebno je bilo gledati njegove prve minute i nastupe u elitnom rangu hrvatskog nogometa kada je nakon svega četiri odigrana kola zabio čak šest pogodaka. U nastavku sezone Istrini protivnici shvatili su odakle dolazi najveća opasnost po njihova vrata pa je tako mladi napadač do kraja ove polusezone dodao tek jedan pogodak i tri asistencije.

Njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo ni u Maksimirskoj 128, a po pitanju njegovog povratka u Dinamo kratko se za Sportske novosti osvrnuo i trener Modrih Nenad Bjelica:

„On se vraća k nama, a onda ćemo vidjeti što dalje, hoće li ostati u Dinamu ili će ponovno otići nekamo. Također, vidjet ćemo kakva je potreba za ostalim igračima koji su sad na posudbama. Primjerice, hipotetski, ako sad ode Stojanović, možda se pokaže potreba za Moharramijem. Ako Stojanović ostane, onda je bolje da Moharrami do ljeta ima minutažu.Tako i na ostalim pozicijama“, zaključio je strateg Dinama.

Ćuže je u Dinamo stigao sada već davne 2013. godine iz Neretve iz Metkovića, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 750 tisuća eura. Valja istaknuti kako je nastupao za sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a ugovorno je vezan sa zagrebačkim klubom do ljeta 2022. godine.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mario ĆužeZimski prijelazni roktransferi

Ostale Vijesti