Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Guardiola pohvalio hrvatski dvojac: "Nemam riječi za Joška, a Kovačić je nevjerojatna osoba"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 09:28

Cityju je potreban bod da bi bio na vrhu svoje skupine budući da se već kvalificirao za šesnaestinu finala zajedno s njemačkim klubom

Pep Guardiola otkrio je da bi mogao produžiti svoj mandat na mjestu menadžera Manchester Cityja kada mu istekne ugovor u ljeto 2025. na presici prije utakmice Lige prvaka s Leipzigom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

City je pobijedio Inter u finalu Lige prvaka u lipnju i zapečatio "treble" prošle sezone, ali nije htio otkriti ostaje li u klubu po isteku ugovora. Ako Guardiola ipak pristane na nove uvjete, to bi mu omogućilo priliku da nastavi već izuzetno uspješnu eru u Cityju. U njegovih punih sedam sezona u klubu, osvojili su pet Premier liga, dva FA kupa, četiri Liga kupa, Ligu prvaka i Superkup.

“Imam energije. Neću odgovoriti. Godina i pol je puno vremena u nogometu. Došao sam ovdje s dugom kosom i pogledajte što se dogodilo. Naravno - mogu otići i sutra."

Jack Grealish, Mateo Kovačić i Nunes su dvojbeni za nadmetanje s RB Leipzigom. Cityju je potreban bod da bi bio na vrhu svoje skupine budući da se već kvalificirao za šesnaestinu finala zajedno s njemačkim klubom.

"Nisam optimist glede povratka nekih igrača, ali vidjet ćemo", rekao je Guardiola.

Pohvalio je i hrvatski dvojac u svojim redovima.

"Nemam riječi za njega. Kako se prilagodio, to je nevjerojatno. Možda nije lako na početku doći iz jedne lige u drugu, ali on je igrao na visokoj razini. Toliko je važan igrač za nas", rekao je, a onda se dotaknuo i Matea Kovačića.

"Nevjerojatna osoba, kao i svi novi igrači koji su dosad ove sezone bili vrhunski."



Tagovi

Pep GuardiolaLeipzigRB LeipzigJoško GvardiolMateo KovačićLiga prvakaManchester City

Ostale Vijesti