Screenshot
Screenshot

VIDEO Urnebesno: Joško otkrio s kojom voljenom osobom provodi slobodno vrijeme, Kova zna s kim bi zapeo na pustom otoku

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 17:19

Na društvenim mrežama Cityja pojavio se zanimljiv video s Vatrenima u glavnoj ulozi

Cityjev hrvatski dvojac Mateo Kovačić i Joško Gvardiol suočio se s teškim ispitivanjem 14 mladih članova kluba na neobičnoj press konferenciji. Naime, mladi navijači Cityja pozvani su u Cityjevu konferencijsku dvoranu kako bi postavili svoja pitanja dvojici Cityjevih ljetnih pojačanja.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od pitanja poput onih s kojim bi suigračem željeli ostati na pustom otoku do toga tko ima najgori smisao za odijevanje i tko im je bio idol dok su odrastali pa do onih ozbiljnijih postavljenih našim igračima kao "koja su vaša tri glavna savjeta mladim nogometašima koji teže da budu što bolji?".

"Prva je biti ponizan", rekao je Kovačić i dodao:

"Budite jaki u izazovima koji dolaze u vašoj karijeri jer će biti puno uspona i padova."

Gvardiol je rekao:

"Pokušajte naporno raditi svaki dan, samo se nemojte bojati pogriješiti. Svatko pogriješi, nije važno ako se dogodi, samo nastavite raditi svoj posao."

Osim toga, Gvardiol je priznao da slobodno vrijeme provodi uz filmove, video igrice, ali i s voljenima što je nasmijalo okupljene jer je kao voljenu osobu trenutno naveo upravo Matea Kovačića, a ne možda neku djevojku kao što bi se javnost mogla ponadati saznati. S druge strane, Mateo je rekao da bi na pustom otoku, da mora, htio 'zapeti' s Joškom ako bira između suigrača.

Što su još otkrili i kako su se dobro zabavili pogledajte u videu:

Manchester City trenutno je vodeća momčad prvenstva s bodom ispred Liverpoola i Arsenala te dva ispred Tottenhama, a za vikend im slijedi utakmica upravo s Redsima već u 13.30.



Tagovi

Mateo KovačićJoško GvardiolManchester CityPremier ligaPremiership

Ostale Vijesti