Davor Javorovic/PIXSELL, Screenshot
Davor Javorovic/PIXSELL, Screenshot

VIDEO Gvardiol istaknuo mladog napadača Osijeka kao igrača kojeg očekuje svjetla budućnost

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.11.23. | 10:35

Njegov klupski suigrač Jeremy Doku je istaknuo krilnog napadača BVB-a koji je sa 16 godina ostvario transfer vrijedan 8.5 milijuna eura

Joško Gvardiol već je uspio opravdati velika očekivanja navijača Cityja. Ovog ljeta hrvatski branič postao je novi član Građana u transferu vrijednom 92 milijuna eura, a 13 utakmica kasnije navijači 'onog drugog' kluba iz Manchestera uvjerili su se kako Pep i ostataka društva nisu pogriješili kad su ga odlučili dovesti sjajnog Hrvata za rekordan iznos koji je izdvojen za nekog braniča.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od svoje 17. godine Gvardiol puni naslovnice sportskih medija. Popularni Football Manager označio ga je 'wunderkindom' još prije par godina, a sada su baš od Joška tražili mišljenje da im istakne jednog igrača od kojeg on očekuje da u narednih nekoliko godina 'eksplodira'.

Zanimljivo, Gvardiol je istaknuo mladog napadača Osijeka Antona Matkovića, a o njemu se prije nekoliko tjedana raspisao i Fabrizio Romano koji je otkrio kako 17-godišnjeg talenta Bijelo-plavih prate Sassuolo i Red Bull Salzburg.

Matković je debi za prvu momčad Bijelo-plavih ostvario prije tri tjedna kad je Osijek na Opus Areni upisao minimalan poraz od Hajduka, da bi onda tri dana kasnije odigrao 45 minuta u remiju s Lokomotivom (1-1).



Tagovi

OsijekManchester CityJoško GvardiolPremier ligaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti