Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL

Germanijak doznaje: Rijeka dovodi hrvatskog stopera iz Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 13:06

Sve je dogovoreno, a službeno bi trebao biti predstavljen u narednim danima

S današnjim danom starta nova sezona Prve HNL, no prijelazni rok je praktički tek počeo te ćemo do jeseni svjedočiti još mnogim dolascima, ali i odlascima.

Rijeka je u dosadašnjem prijelaznom roku od zvučnijih igrača dovela Jorgea Obregona, Issaha Abassa, Princa Ampema, kao i vratara Nediljka Labrovića, ali i osigurala ostanak Josipa Drmića te je napadačka linija potpuno spremna za novu sezonu. No, nekako je dojam kako je obrana trenutno najtanja, a očekuju se i neki odlasci baš na tim pozicijama te je za očekivati kako će Rijeka baš na tu biti najaktivnija do kraja prijelaznog roka.

Prema informacijama do kojih smo došli Rijeka je dogovorila dolazak nekadašnjeg U-19 reprezentativca Hrvatske Antona Krešića, koji je kao 19-godišnjak 2015. godine zamijenio dres Zagreba za Atalantin u transferu vrijednom 100 tisuća eura.

Međutim, danas 25-godišnji Krešić u klubu iz Bergama nije dočekao seniorske minute već je zadnjih pet godina proveo na raznim posudbama igrajući za Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi i Padovu.

Dolaskom robusnog 198 centimetara visokog Krešića na Rujevicu još je izgledniji odlazak Darka Velkovskog, kojeg dulje vrijeme prati Panathinaikos, baš kao što je moguće da Joao Escoval koji nije u planovima Gorana Tomića broji zadnje dane na Rujevici.

 



Tagovi

Serie BAnton Krešić

Ostale Vijesti