Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Grčki velikan zainteresiran za reprezentativca Rijeke

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 07:58

Odšteta - milijun eura

NK Rijeka prekjučer je predstavila prva pojačanja. Nediljko Labrović i Prince Ampem Obeng stigli su na Rujevicu iz Šibenika kao slobodni igrači i potpisali ugovor na četiri godine (Labrović) odnosno, tri godine uz mogućnost produljenja (Obeng).

No, ovo sigurno nije kraj 'mercata' za momčad s Kvarnera. Očekuje se još nekoliko dolazaka, ali i odlazaka. Sportske novosti pišu kako je 'procurila informacija' da je za Rijekinog stopera Darka Velikovskog zainteresiran slavni grčki Panathinaikos. Cijena transfera iznosila bi milijun eura, što je duplo manje od cifre za koju Transfermarkt procijenjuje vrijednost makedonskog reprezentativca koji uskoro s reprezentacijom započinje za njih premijerni Euro.

Velkovski je standardni makedonski reprezentativca i na Rujevici sigurno čekaju kako će Makedonija otvoriti natjecanje, protiv Austrije 13. lipnja na Ernst-Happelu. U slučaju pozitivnog rezultata, Riječani se svakako mogu nadati i većoj cifri za svojeg reprezentativca.

Njegov potencijalni novi poslodavac Panathinaikos je osvojio naslov prvaka Grčke 20 puta, no na posljednji čekaju još od 2010.


Tagovi

HNK RijekaRijekaPrva HNLPanathinaikosDarko VelkovskiMakedonska nogometna reprezentacijaMakedonija

Ostale Vijesti