EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Germanijak doznaje: Bivši junior Ajaxa uskoro postaje novi član Slaven Belupa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.02.21. | 15:07

Danas bi trebao stići u Koprivnicu, nakon čega slijede liječnički pregledi pa potpis.

Mitch Apau uskoro bi trebao postati novi igrač Slaven Belupa, doznaje Germanijak.

Iz povjerljivih izvora nam je potvrđeno kako bi 30-godišnji Nizozemac uskoro trebao stići u Koprivnicu gdje ga prvo očekuju liječnički pregledi, a potom i potpis ugovora.

Apau igra na mjestu desnog beka, a po potrebi je upotrebljiv i kao središnji branič. U mlađim kategorijama branio je boje AZ-a i Ajaxa, a kasnije je u Nizozemskoj igrao za Veendama i RKC Waalwijka. Iako je u Erediviziji odigrao 29 utakmica, najveći dio svoje karijere proveo je u drugom rangu tamošnjeg nogometa u kojem je skupio 106 nastupa, dva pogotka i šest asistencija.

Prvi put se u inozemstvu okušao u dresu belgijskog Wasterla čiji je član postao u ljeto 2014. godine. Tamo se zadržao naredne tri sezone, a u Jupiler Pro ligi ukupno je skupio 83 nastupa, tri pogotka i četiri asistencije.

Kasnije je još igrao za ljubljansku Olimpiju s kojom je osvojio dva slovenska Kupa i naslov prvaka, nakon čega je dvije sezone proveo u Slovan Bratislavi.

Ovog siječnja priključio se Patro Eisden Maasmechelen, ali budući da je riječ o amaterskom klubu (treći rang belgijskog nogometa), u Slaven Belupo dolazi kao slobodan igrač.


Tagovi

Slaven BelupotransferiGermanijak doznajeGermanijakMitch Apau

Ostale Vijesti