REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Gazzetta tvrdi: Milan će se na ljeto riješiti skupog Rebića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.02.23. | 14:38

Talijanski dnevni list dodaje kako će se novac od prodaje Hrvata uložiti u nova pojačanja

Ne može se reći da Ante Rebić pretjerano uživa u Milanu ove sezone. U 20 nastupa i to uglavnom s klupe, bivši hrvatski reprezentativac skupio je tri pogotka i dodao dvije asistencije, a sezonu su mu obilježile ozljede.

I zbog toga, piše Gazzetta dello Sport će mu Milan pokazati put prema izlaznim vratima ovog ljeta. Iako mu ugovor vrijedi do 2025. godine, talijanski list piše kako koje bi Rebićevom prodajom Milan moga namaknuti novac za kupnju željenih pojačanja. Inače, Rebić je i jedan od najplaćenijih u redovima Milana pa bi to dodatno rasteretilo klupski budžet.

Talijanski velikan bi se volio zahvaliti i drugim igračima poput Tiemouea Bakayoka i Sergina Desta, igrača na posudbama iz Chelseaja i Barcelone. Razmislit će se o tome hoće li zadržati Belgijca Astera Vranckxa, koji je također na posudbi iz Wolfsburga i kojeg mogu otkupiti na kraju sezone.

Osim njih, na transfer listu će i Zlatan Ibrahimović, Fode Ballo-Toure i Ciprian Tatarusanu, a njihovom prodajom prikupilo bi se oko 15-ak milijuna eura. Nije puno, no puno bi Milan uštedio na plaćama tih igrača...

Što se Rebića tiče, on je na milansku adresu preselio 2020. godine i crveno-crni dres je preko glave navlačio 112 puta, zabivši 29 pogodaka i asistiravši za njih još 17. (pz)



Tagovi

Ante RebićMilan

Ostale Vijesti