Daniele Mascolo/REUTERS
Daniele Mascolo/REUTERS

Gazzetta: "Brozović opet podsjeća na ono što je nekad bio..."

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.04.23. | 09:04

Marcelo Brozović u utakmici s Benficom opet je nosio kapetansku traku, a Inter je izborio polufinale Lige prvaka protiv Milana

Inter je u polufinalu Lige prvaka, igrat će protiv Milana i bit će to uzvrat za isti takav dvoboj u polufinalu 2003. Tada su obje utakmice završile remijem, na istom stadionu, prva 0:0, druga 1:1, ali zbog 'gola u gostima', u finale je prošao Milan. No, o tom potom. Ono što je sigurno, Hrvatska će opet imati finalista Lige prvaka, bit će to ili Marcelo Brozović ili Ante Rebić, naravno, možda bude i Luka Modrić, ako Real izbaci Manchester City.

Inače, La Gazzetta dello Sport bila je vrlo darežljiva u ocjenama prema igračima Intera. Nitko nije dobio manje od šest, osim Gosensa koji je ušao s klupe i bio krivac za izjednačujući gol Petra Muse, on je dobio 'peticu'. Ali, ukupna je ocjena Interove igre čista 'sedmica', odlični Barella dobio je ocjenu osam, Dimarco i Lautaro Martinez 7,5. A pohvale je za svoju izvedbu dobio je i Marcelo Brozović, koji je opet bio Interov kapetan, odveo je momčad u polufinale s trakom oko ruke. Brozović je zaradio ocjenu 6,5, uz komentar:

"Dar, koji je pružio Neresu smanjuje mu ocjenu. Ali, ostavlja osjećaj da se vraća na ono što je bio. Suigrači ga traže.", opisala je Gazzetta, zamjerajući Brozu jedino izgubljenu loptu nakon koje je Neres dobro pucao i pogodio vratnicu. No, bitan je ukupan dojam, da se Brozović vraća u formu i da bi u završnici forme mogao biti velika Interova snaga.

Istu ocjenu, 6,5, zaradio je i Benficin napadač, novopečeni hrvatski reprezentativac Petar Musa. On je ušao s klupe i zabio za konačnih 3:3. Pohvalila je Gazzetta njegov golgeterski instinkt.

"Zaslužio je ocjenu za brz okret u šesnaestercu i gol koji je vrijedan osobne slave, ali je i omogućio Benfici da San Siro napusti neporažena.", piše u opisu Musine igre. (T.N.)



Tagovi

Marcelo BrozovićInterBenficaLiga prvakaPetar Musa

Ostale Vijesti