Action Images
Action Images

Frka u Interu: Perez zove i prijeti, uplatite nešto za Hakimija ili ga vraćajte natrag

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.01.21. | 11:24

Interu prijete ozbiljne sankcije. Mogao bi ostati bez važnog igrača, bodova i europske licence, ne riješi li uskoro probleme.

Interovim problemima nema kraja. Nije prošlo tjedan dana da se po Italiji počela širiti glasina kako duguju pojedinim igračima i kako ne isplaćuju odštete dogovorene s drugim klubovima, a nova je bomba pukla na Meazzi. Real navodno zove i prijeti Beppeu Marotti i društvu – dajte garancije da ćete isplatiti što dugujete za transfer Achrafa Hakimija ili ga šaljite natrag!

Interovi ljudi nedavno su otkrili kako postoje obaveze koje još nisu podmirili, ali su dodali kako bi sve trebali regulirati do 16. veljače kako se ne bi morali suočiti sa sankcijama. Jedna od njih je i moguće oduzimanje bodova, što bi Inter praktički izbacilo iz utrke za Scudetto.

Inter navodno duguje plaće za srpanj, kolovoz, rujan i listopad, a uz to nisu još uplatili Realu prvu ratu za kupovinu Achrafa Hakimija od 10.000.000 eura. Taj iznos trebali su uplatiti do konca 2020. godine, međutim probili su ga i sad im „banka“ prijeti. S Realom su dogovorili odgodu isplate najkasnije do zadnjeg dana ožujka, ali Perez izgleda zna nešto više i traži bankovnu garanciju da će spomenuti iznos biti uplaćen do drugog dogovorenog roka. Perez je navodno nazvao u Milano i zaprijetio sudskim postupkom.

Uefa bi po regulativi mogla oduzeti Interu europsku licenciju pa bi Inter uz gubitak bodova na domaćoj razini mogao izletjeti i iz Europe.

No, Inter najprije mora riješiti plaće za srpanj i kolovoz, a za to ima rok do sredine veljače. Čini se kako ni tad neće uspjeti nabaviti lovu, jer pregovaraju da te dugove isplate do kraja sezone.

U međuvremenu obitelj Zhang, koja je većinski Interov vlasnik, traži kupca kako bi pronašli novi izvor financiranja. Interes postoji, ali ništa konkretno, ništa što će u kratkom roku riješiti sve Interove financijske nedaće.


Tagovi

Achraf Hakimiprijelazni rok

Ostale Vijesti