REUTERS/Gleb Garanich
REUTERS/Gleb Garanich

Emir Dilaver vraća se u Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.08.21. | 15:17

Modrima stiže prijeko potrebni stoper, i to - povratnik

Dino Perić, Rasmus Lauritsen i Josip Šutalo ozlijeđeni su, a Kevin Theophile-Catherine upitan je današnji ogled s Rijekom. Damir Krznar, jasno je, u velikim je problemima što se tiče stopera te je i sam potvrdio da će u klub do kraja prijelaznog roka morati stići barem jedan središnji defanzivac.

(3.00) OSIJEK (3.40) DINAMO (2.70)

Sada su ga pronašli. Naime, kako doznajemo, Emir Dilaver vraća se na Maksimirsku 128. Bivši austrijski U-21 reprezentativac rođen u Tomislavgradu u rujnu prošle godine otišao je za milijun eura iz Dinama u turski Rizespor, u kojem je igrao s povremenim Vatrenim Dario Melnjakom, kao i veznjakom Damjanom Đokovićem, bivšim igračem Rijeke, ali se očito zasitio turske Super lige i pakira kofere za Zagreb.

Stasiti 30-godišnjak, koji je između 2018. i 2020. za Modre prema Transfermarktu odigrao 71 utakmicu i postigao dva pogotka, u hrvatsku će se prijestolnicu vratiti sutra i tako hrvatskom prvaku i Damiru Krznaru pomoći da riješe problem obrambenog kadra s kojim se muče proteklih tjedana.

Dilaver je za Rizespor tijekom prošle sezone odigrao 24 utakmice i upisao asistenciju u pobjedi 2:0 nad Sivassporom. U novoj je nastupio u dvije, protiv Bešiktaša i Karagumruka, a zanimljivo da ga nije bilo u kadru u preksinoćnjem susretu protiv Antalyaspora, što sam potvrđuje da je Dilaver odlučio napustiti Tursku.

Trenutno prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura, a u Caykuru je igrao i na poziciji desnog beka, pa će ga Krznar i na toj poziciji možda moći iskoristiti ukoliko se problemi s ozljedama Modrih nastave.



Tagovi

Emir DilaverDinamo ZagrebRizespor

Ostale Vijesti