Davor Puklavec/Pixsell
Davor Puklavec/Pixsell

Dopredsjednik Skender: "Marić može obavljati dvije funkcije istovremeno. Jakirović ima podršku svih u klubu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.03.24. | 21:45

Prva sjednica Dinamova IO-a trajala je puna tri sata, a Dinamo će oformiti i Ured predsjednika

Puna tri sata trajala je prva sjednica novog Izvršnog odbora Dinama, nakon koje je pred medije došao Dubravko Skender, član toga Tijela i dopredsjednik kluba. I najavio da će to postati praksa, nakon svakog sastanka IO-a netko će se od članova obratiti javnosti. Uglavnom, Skender je potvrdio da Dinamo ima v.d.-a sportskog direktora, Marka Marića, kojega je predložio Velimir Zajec. Marić je dosad bio formalni šef Nogometne škole, sad je to mjesto ostalo upražnjeno.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"On je jedan krasan lik, koji može obavljati obje funkcije. On ima i svoje pomoćnike, koji će mu olakšati obavljanje posla.", kazao je Skender.

Uprava je predstavila svoju prezentaciju, planove za tekuću godinu, a Zvonimir Manenica, kao što smo izvijestili, novi je član Uprave. On će, kad riješi svoj pravni status u tvrtki u kojoj radi, krenuti s radom i bit će supotpisnik svih dokumenata u domeni Uprave. U prijevodu, uloga Vlatke Peras kao predsjednice Uprave bit će ograničena. A najavljeno je da će na idućim sjednicama IO-a, a sljedeća bi trebala biti već za tjedan dana, tema biti i nova sistematizacija radnih mjesta. Tu bi, dakle, moglo biti novih, formalnih promjena u klupskim tijelima. Osnovani su odbori za stadion, financije i članstvo.

"Dogovoreno je da će se osnovati i Ured predsjednika, članovi tog Ureda bit će određeni uskoro.", dodao je Skender i potvrdio da pozicija trenera Sergeja Jakirovića nije upitna.

"Predsjednik kluba i svi članovi IO-a podržavaju trenera Jakirovića.", otkrio je Skender i izvijestio da je na IO-u vladalo zajedništvo i jednoglasje, da više ne postoje 'dvije strane'. Isto tako, baš će Skender biti Dinamov delegat na redovnoj Skupštini ZNS-a. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoDubravko SkenderGNK Dinamo izboriNogometna škola GNK DinamoMarko Marć

Ostale Vijesti