Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamovci složni: "Odigrali smo taktički odličnu utakmicu, ali - ništa još nije gotovo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 08:00

Izjave nakon pobjede protiv PAOK-a dali su Martin Baturina, Stefan Ristovski i Petar Sučić

Dinamo je u Maksimiru svladao grčki PAOK-s 2-0 i ostvario opipljivu prednost prije uzvratne utakmice osmine finala Konferencijske lige koja se idući četvrtak igra u Solunu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon dvoboja pred novinare je u miks zoni prvi izašao jedan od najboljih na terenu, Martin Baturina koji je imao četiri udarca na gol Dominika Kotarskog, a zabilježio je i jedno ključno dodavanje....

"Iza nas je jako teška utakmica, jako težak protivnik. PAOK je bio možda bolji prvo poluvrijeme, ali, evo, dali smo taj gol, malo smo se opustili i pobijedili. Dobro smo se pripremili za utakmicu, znali smo da ih možemo ugroziti iz kontri. To smo i uspjeli. Lijepa pobjeda, ali ništa tu nije gotovo. Sjećamo se Sparte. Mislim da smo svi jako dobro odigrali. Umor? Kada vidim puni stadion i naše navijače, umora nema", rekao je Martin Baturina nakon utakmice.

Još jednu dobru europsku utakmicu u oba smjera odradio je Stefan Ristovski, koji je utakmicu, nakon izlaska Brune Petkovića, zaključio kao kapetan.

"Odlična pobjeda, taktički jako dobro odigrana utakmica. Ništa još nije gotovo. Znamo kakav je PAOK protivnik, tehnički jako dobro potkovan. Trebat će nam još jedna ovakva utakmica u Solunu. Sretan sam jako, svi mi živimo za ovakve utakmice, igramo osminu finala europskog natjecanja. Svjesni smo da nemamo previše vremena za slavlje, već u nedjelju nas očekuje nova utakmica. Navijači su uvijek bili uz nas, i kada je dobro i teško. Zahvaljujem im na podršci".

Kao i nakon Betisa, pred novinare je u mix zonu izašao jedan od najmlađih, Petar Sučić.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu, taktički dobro i zrelo. Pohvalio bi suigrače, stožer i naše navijače. Nadigrali smo PAOK, ostavili ga do samoga kraja praktički bez šanse. Ali, naravno, ništa nije gotovo. Večeras moramo proslaviti, ali već od sutra (danas, op.a.) pripremamo se za novi izazov. Znali smo da ćemo ih ako igramo strpljivo ugroziti. Bruno je sjajan uvijek, nije uvijek nagrađen pogocima kao danas. Radi puno za momčad, naš je najbolji igrač. Onaj koji radi razliku. Osobno se osjećam super. Što više igram, to se osjećam bolje i opuštenije".

Pred Dinamom je prvenstvena utakmica protiv Slaven Belupa koja se igra u nedjelju u 17.10, a uzvrat protiv PAOK-a na rasporedu je idućeg četvrtka u 18.45. (G)



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoMartin BaturinaStefan RistovskiPetar SučićPAOKKonferencijska liga

Ostale Vijesti