Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo ima veliku priliku: PAOK je samo jednom ove sezone bio u ovakvoj krizi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 09:40

Igrači Crno-bijelih i sami znaju da imaju problem sa samopouzdanjem, a Modri imaju priliku doveszi ih u još veću agoniju

PAOK nije uspio slaviti u utakmici protiv Arisa. Žuto-crni su u premijeri doigravanja otišli s praznog Toumba s golom prednosti i rezultatom 1-0. No više od samog poraza tamošnje nogometne zaljubljenike i sam klub brine što su upisali još jednu utakmicu bez postignutog gola.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, momčad Razvana Lucescua ne samo da je izgubila, već ni drugu utakmicu zaredom nije uspjela pronaći put do suparničke mreže. Nakon poraza u četvrtak u Hrvatskoj od zagrebačkog Dinama, ova je utakmica još jedan pokazatelj problema PAOK-ove momčadi.

To se dogodilo drugi put ove sezone, a zanimljivo je je da se posljednji put nešto slično dogodilo također protiv Arisa. Točnije, 3. rujna Crno-bijeli su gostovali na "Theodoros Vardinogiannisu", a OFI je na kraju utakmice slavio 1-0, dok je u utakmici poslije toga PAOK u Toumbi dočekao Aris, a u toj utakmici niti jedna od ovih momčadi nije postigla pogodak. Od te dvije utakmice do utakmice s Dinamom, nije bilo trenutka da se PAOK dvije uzastopne utakmice udaljio od protivničkih mreža, što je statistika koja u ovom dijelu sezone sigurno izaziva zabrinutost.

Dakle, Dinamo ih je naveo na krizni trenutak, Aris muku produžio, a sada dočekuju opet Modre koji će biti nakon još jedne pobjede u domaćem prvenstvu dobro raspoloženi. Jakirovićeva momčad ima priliku napraviti još jedan veliki korak, a Grcima potpuno pomrsiti planove i pokazati da pobjeda u Zagrebu nije bila slučajna i nije bila samo zbog 'PAOK-ovog lošeg dana' već da hrvatski prvak može zaustaviti svakoga tko mu stane na put, a osobito onoga tko ga podcijeni. (eg)



Tagovi

Konferencijska ligaGNK DinamoPAOK

Ostale Vijesti