Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Morón kaznio novu pogrešku PAOK-ova dvojca, Arisu solunski derbi!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 22:11

Vrh ljestvice u ovom kolu je preuzeo AEK, a Dinamov suparnik u 1/8 finala Konferencijske lige sad je drugi

Nakon što je Dinamo riješio svoj problem zvan Slaven Belupo pobjedom 5-2, otprilike dva i pol sata kasnije prvenstveno je nadmetanje između dvaju ogleda u osmini finala Konferencijske lige čekalo PAOK. I to malo teže nego Modre: gradski derbi s Arisom, kojeg su svojedobno baš Koprivničani izbacili iz Intertoto kupa. Završilo je loše po Bijelo-crne s Toumbe, 0-1, čime je momčad iz Soluna pala na drugo mjesto grčke Lige za prvaka, s dva boda manje od AEK-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pogodak odluke pokazao se onaj Lorena Moróna iz 31. minute, na povratnu loptu s lijevog boka, a opet je pogrešku skuhao dvojac Jonny Otto – Tomas Kedziora, no ovaj put je potonji bio dodavač.

Razvan Lucescu promijenio je samo dva startera u odnosu na Maksimir, Ozdoeva je na ‘šestici’ zamijenio Marcos Antonio, a Konstanteliasa na ‘desetli’ Austrijanac Murg. U drugom poluvremenu ušli su spomenuti Konstantelias te Schwab u 59. minuti, odnosno Tzimas i Despodov u 71. te na kraju Ozdoev u 76.

Domaćini su držali loptu 74 posto vremena, ali u udarcima na vrata bilo je 12 (3) – 7 (3), naš Domninik Kotarski imao je dvije obrane. Imali su domaći sedam kornera, gosti jedan, no ostalo je tih 0-1. Neven Đurasek ostao je na klupi gostiju.

Pogodak pogledajte OVDJE (Sportklub).

Uzvratna utakmica PAOK – Dinamo igra se u četrvtak u 18.45 u Solunu, podsjećamo, hrvatski prvak dolazi s prednošću od 2-0 iz prvog ogleda.

Dodajmo da su u ovom kolu Lige za prvaka odigrane još dvije utakmice, AEK je kao gost svladao Lamiju 4-0, Domagoj Vida odigrao je cijelo nadmetanje, a Robert Ljubičić ušao s klupe u 79. te asistirao Leviju Garciji u sudačkoj nadoknadi.

U najvećem atenskom derbiju Panathinaikos je kao gost u Pireju svladao Olympiacos 3-1 te se probio na treće mjesto.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub). (G)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PAOKArisPanathinaikosOlympiacosAEKDomagoj VidaRobert LjubičićLamia

Ostale Vijesti