Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

PAOK opet traži opravdanja nakon poraza: "Imamo težak tempo, a i ovaj put smo mi dali priliku protivniku da postigne gol"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 09:00

Pomalo su već nepristojni s konstantnim podcijenjivanjem protivnika, a iz utakmica izlaze kao poraženi

PAOK je započeo play-off tekuće sezone porazom 1-0 od Arisa u solunskom derbiju. Nakon utakmice pokušali su pojasniti zbog čega su upisali novi poraz, a tako i izgubili vodeće mjesto u prvenstvu, ali u nekim trenucima se doista čini kao da žive u oblaku u kojemu imaju neki poseban pogled na nogomet. Andrija Živković se je naglasio da svatko mora preuzeti svoju odgovornost.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Ovo je jako teška noć za nama. Protiv Arisa nismo igrali dobro i nismo zaslužili pobjedu. Moramo odmah reagirati. U životu ima uspona i padova, kao i u nogometu. Moramo preuzeti odgovornost, okrenuti prekidač da dođemo do dobrih rezultata”, rekao je srpski veznjak tamošnju Novu i nastavio dalje.

“Uspjeli smo zadržati loptu, ali nismo prijetili. Moramo ostati koncentrirani i svi zajedno pronaći izgubljeno samopouzdanje i gledati naprijed.”

Tzimas je dao "signal" za naredni dan Dikefalosu.

“Nismo bili oni koji smo trebali biti jer nam je nedostajalo energije. Moramo prepoznati svoje pogreške i sljedeći put se bolje predstaviti, svaku utakmicu gledamo zasebno i moramo se fokusirati na utakmicu u četvrtak protiv Dinama, u uzvratu nakon poraza od 2-0 u Hrvatskoj", rekao je mladi napadač prenosi tamošnja Gazzetta.

Nakon poraza od Žuto-crnih, Razvan Lucescu obratio se za kameru Nove i govorio o energiji i sreći svojih igrača, a opet zvučao djelomično podcijenjivački.

“U ovakvim igrama s protivnicima koji se brane nisko morate biti strpljivi, čekati priliku da otvorite utakmicu. Na kraju smo iscrpljujućeg ritma, teška je to faza u kojoj morate imati snagu za odluku, za kontrolu. To je nešto što nam nedostaje", rekao je pa dodao:

"Igrači su se gurali kroz niz utakmica, nije uvijek lako pronaći tu energiju, to je nešto što nam je nedostajalo. Aris je prvotno došao po remi i koliko može. I kod zagrebačkog Dinama smo pogriješili što smo dali priliku za gol protivniku."

Priznao je na kraju:

"Nismo bili nepredvidivi u zadnjih 20 metara da postignemo gol u današnjoj utakmici. Na kraju bi naše 3-4 prilike išle na vratara ili van okvira. Trebalo je imati malo više sreće za drugačiji rezultat jer volje je bilo. Imamo još devet utakmica, neka se igrači odmore. Čeka nas i utakmica u četvrtak u kojoj ćemo morati naći motiva i energije da se vratimo s prisutnošću kakvu smo željeli imati”, rekao je tener PAOK-a.





Tagovi

PAOKgrčka nogometna ligaAris

Ostale Vijesti