Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dalić o Brozoviću: "Istegnuo je ložu, slijedi mu pauza, ali bit će OK za Katar"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.09.22. | 23:21

Nezamjenjivi veznjak napustio je travnjak u 18. minuti te šepajući otišao u svlačionicu

Marcelo Brozović izašao je s travnjaka šepajući u 18. minuti dvoboja u Beču. Odmah se u pratnji liječnika zaputio prema svlačionici odakle smo čekali informaciju o zdravstvenom stanju veznjaka koji je praktički nezamjenjiv u reprezentaciji Hrvatske. Vjerojatno bi nas tek ozljeda Luke Modrića više zabrinula od ove Brozovićeve.

“Vjerojatno je zadnja loža istegnuta, a to zahtjeva tri do četiri tjedna pauze. Sigurno će Brozović biti OK do SP-a. Morali smo mijenjati, raditi neke rošade u veznom redu. Žao mi je zbog njega, ali to je taj posao. Puno trke, borbe i dogodi se.” rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice.

Naravno da će dodatni pregled pokazati o kakvoj ozljedi je riječ, jer Brozović u ponedjeljak ide na magnetsku rezonancu ali manje od dva mjeseca do početka SP-a definitivno nije dobro kada jedan od stožernih igrača napusti travnjak šepajući.

Zlatko Dalić za ovu akciju nije zvao zamjenu za Brozovića. Na pretpozivu je bio Kristijan Jakić koji je ujedno i prva alternativa. Iako u Eintrachtu igra na poziciji desnog beka, na koncu bi mu to mogla biti prednost prilikom kreiranja popisa za SP. Naime, kako je Stanišić odigrao večeras, dobro da je Jakić u ovoj sezoni postao polivalentan u Bundesligi i Ligi prvaka.


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaAustrijska nogometna reprezentacijaMarcelo BrozovićZlatko Dalićozljeda

Ostale Vijesti