REUTERS/Maxim Shemetov
REUTERS/Maxim Shemetov

Da netko nazove Sopića? Rijeka objavom zagolicala maštu - stiže Marko Pjaca?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 11:58

Nais će ostatak sezone provest na posudbi u redovima španjolskog drugoligaša Leganesa uz mogućnost otkupa ugovora.

Rijekin nogometaš Nais Djouahra odlazi na posudbu, javio je kvarnerski klub nekoliko sati uoči uzvratne utakmice s Lilleom. Naime, Nais će ostatak sezone provest na posudbi u redovima španjolskog drugoligaša Leganesa uz mogućnost otkupa ugovora.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, u Rijeku je Francuz stigao prije godinu dana iz Real Sociedada, a igrao je na poziciji lijevog krila, baš istoj na kojoj igra i Marko Pjaca, čiji se dolazak nekoliko dana željno iščekuje na Rujevici. Slučajnost? Teško.


Već su prije koji dan talijanski mediji potvrdili da će se Marko razići s Juventusom, da je Stara dama dala dopuštenje za njegov odlazak. Povratak u HNL brzo je stigao kao jedna od mogućnosti, a na iznenađenje mnogih, navodna kombinacija s Dinamom bila je samo 'patka', da bi se na kraju ispostavilo da je Damir Mišković taj koji je bacio oko na jendog od najskupljih transfera u povijesti domaćeg nogometa. S Rijekom bi Pjaca, prema medijskim napisima u Italiji, trebao potpisati trogodišnji ugovor.


Iz Dinama je u Juventus Pjaca otišao za odštetu od gotovo 30 milijuna eura još davne 2016./17., no od tada se više naposuđivao nego li naigrao u crno-bijelome dresu. Fiorentina, Genoa, Torino, Empoli i drugi klubovi bili su njegovi domovi dok su ga mučile ozljede pa se u Juveu nije uspio nametnuti na pravi način.


Sada, ako je zdrav, povratak Pjave u HNL pozdravljaju mnogi, osobito navijači Rijeke. I trener Sopić je rekao da ternutno nema što komentirati oko tog transfera dok Pjaca još nije tu, ali da ga netko nazove kada dođe. Pa, možda netko uskoro i uzme mobitel u ruke!



Tagovi

Marko PjacaItalijabrazilska Serie ASerie ALjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti