Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Germanijak ekskluzivno doznaje: Osijek pristao na ponudu Hajduka!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 31.08.23. | 10:12

Nakon što je Osijek pristao na ponudu turskog Samsunspora za Mihaela Žapera, u igru se u srijedu navečer ponovno uključio Hajduk i dao ponudu koja se ne odbija.

Situacija oko Mihaela Žapera mijenja se filmskom brzinom. Nakon što je Germanijak u srijedu poslijepodne ekskluzivno donio informaciju kako je kapetan Osijeka na korak do turskog Samsunspora, čini se da je večer donijela novi obrat. Kako smo i najavili, Hajduk je jučer bio u igri a očito su novom ponudom koja je došla u srijedu navečer slomili otpor Osijeka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako Germanijak doznaje, nova ponuda s Poljuda, a neslužbeno saznajemo kako je riječ o milijun eura odštete i određeni postotak od sljedećeg transfera, zadovoljava ono što Osijek očekuje. I sada je sve na Mihaelu Žaperu. Osijek mu ne želi stvarati pritisak. Isto tako sazanjemo da mu Hajduk nudi petogodišnji ugovori koji je manji od onoga što je mogao dobiti u Turskoj, no očito je zov Hajduka nešto na što kapetan Osijeka nije ostao imun.

Naravno da nije gotovo dok se ne stavi autogram na sporazum, ali kako stvari stoje u ovim trenucima - kapetan Osijeka nastavlja svoju karijeru u Hajduku. Zadovoljni će biti i u Splitu jer je Ivan Leko u samo nekoliko dana dobio u svlačionici kapetana Osijeka, te bivšeg kapetana druge momčadi Dinama. Dovoljno da se potvrdi šampionske ambicije Hajduka.



Tagovi

Mihael ŽaperHajdukNK OsijekLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti