Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Čanadi: "Premije? Meni je gazda platio ručak, to je dovoljno. A ovo je novi Šibenik"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.03.23. | 21:50

Veliko zadovoljstvo na Šubićevcu nakon rušenja Dinama (2:1)

Slavili su šibenski nogometaši svoju najveću pobjedu ove sezone (2:1) protiv Dinama, osvojili su ti važna boda u borbi za ostanak. Još važnija ako se zna da je Gorica dan ranije pobijedila Istru (5:4).

"Igrači su junaci, odigrali smo jako dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme, imali smo još situacija i mogli smo tada prelomiti utakmicu. Htjeli smo i dalje tako igrati, ali je Dinamo krenuo s 3-5-2 sustavom, možda sam trebao brže reagirati s promjenom sustava. Ali, momčad je ostala stabilna, nisu nam stvorili šanse, osim iz drugog reda, iz kornera. Nije to bio Dinamo kao Dinamo, stvarno smo bili momčad, svi, ne pojedinac, i oni koji su igrali i oni na klupi. Drago mi je da smo tako brzo uigrali novi sustav 4-4-2, sad je to nešto drugo. Mislili smo da ih možemo dobiti na brzinu, Dolček je lud, pozitivno, vrlo brz, kao i Špeljak", rekao je Šibenikov trener Damir Čanadi.

Je li gazda obećao posebne premije. Duple, možda?

"Meni je gazda kluba platio prije utakmice ručak, jer je znao da ćemo dobiti Dinamo. I to mi je dosta. Dolaskom novog vlasnika dosta se toga okrenulo, ovo je nova energija, ovo je neki novi Šibenik, transferi su isto promijenili. Imamo širinu, momčad to osjeti, napravili smo pomak. Sve je u našim rukama, a to je najvažnije, da imamo jedan bod prednosti, bitno je da imamo u našim rukama. I gledamo samo sebe. Ali, bit će gusto do kraja."



Tagovi

Damir ČanadiNK ŠibenikGNK DinamoHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti