Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Nakon Boška na Šubićevcu stradao i drugi Šutalo, šepa KTC, nema spremnog stopera!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.03.23. | 21:00

Josip Šutalo ostao je na poluvremenu u svlačionici, iskrenuo je gležanj, dok Theophile, koji je upisao 150. nastup za Dinamo, ima problema s mišićem. A za četiri dana Modri gostuju u Puli

Dinamovi stoperi pamtit će Šubićevac! Tamo je u kolovozu teško stradao Boško Šutalo, slomio je nogu nakon jednog doskoka na loš, tvrd teren. I, još se nije vratio u momčad, nije još stigao debitirati, u Šibeniku u subotu, u porazu Dinama 2:1 nije bio niti u zapisniku. Ali stradala su zato druga dvojica stopera, srećom, ne tako teško kao Boško, pauza neće biti tolika, ali naravno da nije ugodno.

Josip Šutalo je tako u prvom dijelu iskrenuo gležanj, koliko je ozljeda ozbiljna tek će se vidjeti, no za Antu Čačića ovo sigurno nije dobra vijest. Pogotovo ako će i ovaj Šutalo morati propustiti nekoliko utakmica. Jer, nije jedini koji se ozlijedio, Kevin Theiophile također je šepao nakon utakmice, kod njega je u pitanju mišić, loža. Inače, KTC je upisao svoj 150. nastup za Modre, još jedan lijepi jubilej. Ako znamo da u Šibeniku nije bilo Dine Perića zbog ozljede, onda je jasno da Čačić ima problema sa zadnjom linijom. Jer, već za četiri dana Dinamo igra zaostalu utakmicu u Puli protiv Istre, od zdravih i spremnih stopera ima Dinamov trener još samo Gurlicu. A on je na Šubićevcu igrao u veznom redu!

Nema sumnje, bit će opet povika na loš travnjak u Šibeniku, koji je ove sezone već priveo dosta žrtava. Ne samo u Dinamovim redovima.



Tagovi

Josip ŠutaloKevin Theophile-CatherineAnte ČačićGNK DinamoNK ŠibenikHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti