Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Čabraja: "Žao mi je što nismo sačuvali vodstvo i pobijedili"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.02.24. | 19:24

Trener Lokomotive uzeo je Dinamu četiri boda u posljednje dvije utakmice i pokazao se kao "crna mačka" protiv koje modri nemaju lijeka

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja uzeo je četiri boda od mogućih šest u posljednja dva sraza sa Dinamom i znatno otežao put "modrima" do obrane naslova. Nakon utakmice u Kranjčevićevoj trener Lokomotive ovako je prokomentirao gradski derbi:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Za publiku smo odigrali zanimljivu i dinamičnu utakmicu. Žao mi je što nismo otišli u vodstvo i sačuvali tri boda. Ovako smo ginuli drugo poluvrijeme za to. Možda bi bilo drugačije da je Mudražija zabio. Tako je kako je…”, rekao je strateg Lokomotive nakon utakmice u kojoj je potvrdio status “crne mačke” za Dinamo.

“Ne znam. Mi smo izgubili svega pet utakmica u ligi. Ekipa smo koja ne gubi koja igra sa svakim. Izgleda da Dinamu ne ležimo”.

Bilo je dosta nervoze.

“Nervozni su bili moji, ali nervozni su bili i Dinamovi. I najbolji prijatelji se posvađaju pa odu na piće nakon utakmice. To je nogomet”, rekao je trener Lokomotive koji je pohvalio Krivaka za kojeg je rekao da se razvija u dobrog igrača, a na pitanje o Europi bio je jasan.

“Europa? Pa mi smo već u europskoj uniji koliko znam”.



Tagovi

Silvijo ČabrajaHNLLokomotiva ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti