Eduard Vinatoru/PIXSELL
Eduard Vinatoru/PIXSELL

Bulat poslije ispadanja s Eura U21: “Teže nam je sad nego protiv Ukrajine, hvala navijačima, ponosni smo što nas prate"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 08:05

Veznjak Dinama djelovao je iznimno utučeno nakon poraza koji je Hrvatsku izbacio s Eura U21.

Hrvatska nije uspjela kreirati senzaciju i pobijediti Španjolce čime bi ostali u igri za drugu fazu natjecanja na Euru U21. La Roja je slavila minimalnim rezultatom, a jedan od onih koji je u obje utakmice imao maksimalnu minutažu, Marko Bulat, poslije utakmice je smogao snage stati pred novinare i dati svoje viđenje utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Osjećaj je prazan, ostaje velika žal. Dobro smo parirali, pogotovo u drugom poluvremenu, dok smo u prvom ispadali kod njihovog visokog presinga. Šteta kako u obje utakmice uđemo s blackoutom. Trebamo sad skupiti glave i odigrati kako priliči Hrvatskoj”, rekao je Bulat kojem se nije bilo lako nositi s veznim redom Španjolske

“Teže nam je sad, nakon poraza od Španjolske, nego što je bilo nakon Ukrajine jer smo osjetili da možemo dobiti, da možemo zabiti taj gol. Uh, u sredini je bilo teško, rotiraju cijelo vrijeme, pa i bekovi ulaze među nas trojicu, pogotovo zadnji vezni i desno krilo su bili nezgodni. Jaki su u posjedu i na početku smo ispadali, ali kasnije smo im parirali i bili blizu golu, pogotovo šansa Frigana.”

Jedini pogodak na utakmici vidjeli smo već nakon samo 20 sekundi.

“Rano smo primili pa je cijela utakmica otišla u jurnjavu za golom. U drugo smo poluvrijeme izašli drugačije jer smo znali da moramo napasti, zabiti gol, ići na sve ili ništa. Izgledali smo dosta bolje. Nisu nam Španjolci ništa rekli nakon utakmice, vidjeli su na našim licima da nam nije ni do čega.”

Hrvatska je u obje utakmice imala podršku s tribina.

“Išli smo pozdraviti navijače, drago nam je da su došli ovako daleko zbog nas, ponosni smo što nas prate i dali smo zaista sve od sebe.”



Tagovi

Marko BulatHrvatska U21Euro U21U21 Euro 2023

Ostale Vijesti