Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Boki - nema predaje!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.01.23. | 17:50

Svojevremeno jedan od najvećih talenata nogometne škole GNK Dinamo se ovih dana suočio sa šokantnom dijagnozom; Bojanu Kneževiću dijagnosticiran je tumor na desnom testisu.

Nova godina počela je šokantnim vijestima za Bojana Kneževića (25), bivšeg reprezentativca Hrvatske u mlađim uzrastima i jednog od najtalentiranijih izdanaka nogometne škole GNK Dinamo.

Naime, Kneževiću je ovih dana dijagnosticiran tumor na desnom testisu te će u utorak biti podvrgnut operacijskom zahvatu.

“Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25. godina života, i iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovaj put. Jedino i zadnje što mogu napisati je LET’S DO IT!”, objavio je Knežević na društvenim mrežama.

Knežević je, već smo spomenuli, bio jedan od najvećih dragulja Dinamove škole. Slovio je za jednog od najvećih talenata koji je u ranoj mladosti bio meta velikih europskih klubova ali čije su ponude u Maksimiru redom odbijali.

Počeo je u rodnom Bjelovaru iz kojeg je stigao u Dinamo s 13 godina. Prvi seniorski ugovor potpisao je s klubom iz Maksimira nakon čega su slijedile posudbe u Lokomotivu, Olimpiju i Koper. Iz Dinama odlazi u Opatiju. Igrao je još u slovenskoj Gorici, Bugarskoj a bolest ga je uhvatila u talijanskom niželigašu Termoliju.

Prošao je sve mlađe uzraste reprezentacije a svojevremeno je bio na meti FS Srbije. Privatno je Boki, kako ga svi zovu, oduvijek dojmio pozitivnim stavom. Nema dvojbe kako je to upravo ono što mu treba u trenucima dok igra svoju najvažniju utakmicu u životu.

Redakcija Germanijaka pridružuje se potpori Kneževiću koja stiže sa svih strana;

“Boki, nema predaje”!


ScreenshotScreenshot



Tagovi

Bojan Knežević

Ostale Vijesti