REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Bliži se kraj jedne ere: Kroos odbio produljiti ugovor s Realom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.06.22. | 20:16

Čelnicima je na Santiago Bernabeu rekao kako ne misli za sada potpisivati nikakve ugovore, iako su oni bili spremni već sada mu ponuditi produljenje

Los Blancosi nisu uspjeli nagovoriti još jednog senatora na potpis kojim bi produžio svoj ostanak na Santiago Bernabeuu i više nećemo gledati famozni vezni trio Modrić-Kroos-Casemiro. Barem ne od 2023. Naime, Nijemac, Toni Kroos odlučio je da neće produljiti svoju suradnju s Madriđanima, barem za sada.

Neke od fantastičnih poteza Madriđana možete pogledati OVDJE.

Čelnicima je na Santiago Bernabeu rekao kako ne misli za sada potpisivati nikakve ugovore, iako su oni bili spremni već sada mu ponuditi produljenje. Usprkos tome, bivši član velikog Elfa sačekat će kraj sezone 2022./2023. kako bi vidio što će biti njegov idući korak u karijeri.

Iako to nije najbolja vijest za klub, Nijemac je ipak pokazao klasu. Naime, kada mu istekne ugovor, otići će bez pompe i odštete ne bude li više potreban u Madridu, a opet, s druge strane, budu li i dalje trebali njegove usluge, a on bude osjećao i mislio da treba ostati, to će i napraviti te produljiti ugovor.


Tagovi

Real MadridToni Kroos

Ostale Vijesti