Šime Zelić/PIXSELL
Šime Zelić/PIXSELL

Bili (ni)su bili desetljećima u ovakvoj krizi: U Koprivnici Hajduku prijeti najgori niz u povijesti kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 16:10

Sezona iz snova naglo je postala sezona za zaborav

Lokomotiva je započela negativnu seriju Hajduka pobjedom 2-1 na Poljudu, dvije je rane potom nanio Dinamo u dva uzastopna derbija, a s istih 1-0 porazila ih je kasnije i Rijeka i tako im obrisala šanse za naslovom prvaka da bi na koncu Zoran Zekić i njegov Osijek predvođen mladim Matkovićem dodao i peti poraz u nizu Bijelima. To Hajduk u svoje knjige nije upisao čak 44 godine.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bili su bili uvjereni da je ovo sezona u kojoj će napokon pehar prvaka Hrvatske koji čekaju već dva desetljeća, ali kriza u koju su zapali vratila ih je hladno iz snova u stvarnost i sada im prijeti ono što nisu vidjeli baš nikada u bogatoj klupskoj povijesti, a to je niz od šest poraza ne budu li pronašli lijek do okršaja protiv Slaven Belupa koji je na rasporedu ovog vikenda u Koprivnici, točnije, u subotu od 19.10.

"Cilj nam je da prekinemo ovu negativnu seriju. Igrači pokazuju ogromnu želju da to učine. Nadam se da će utakmici ići tijekom kako i planiramo i da ćemo se nametnuti", najavio je utakmicu trener Hajduka, Jure Ivanković, no svjestan je i sam sigurno da to neće biti lako, budući da je bolnica u splitskom klubu i dalje krcata, euforija je splasnula, domaći trofeji za ovu sezonu izgubljeni... Niz problema možete nastaviti i sami.

Sol na ranu bio bi šesti poraz u nizu, a jedina je utjeha (ako ju se tako može nazvati) da je treće mjesto poprilično sigurno, budući da su Osijek i Lokomotiva 10, odnosno, 11 bodova iza njih nakon što su i sami ove sezone prebrodili svoje tegobe. Hoće li i Hajduk uspjeti riješiti svoje, teško je uopće predviđati s obzirom na cijelu sliku koja se stvorila oko Poljuda. Sezona iz snova naglo je postala sezona za zaborav, a koprivnički nepoželjni travnjak mogao bi u potpunosti potopiti bijeli brod. (eg)



Tagovi

HajdukHNLSlaven BelupoJure Ivanković

Ostale Vijesti