Daniel Dunn-USA TODAY Sports
Daniel Dunn-USA TODAY Sports

VIDEO Zubac briljirao i ispisao povijest, a Dončić triple-doubleom pokvario debi wunderkinda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.10.23. | 08:12

Wembanyama je postigao devet koševa u posljednjih sedam minuta n

Luka Dončić je imao 33 poena, 14 skokova i 10 asistencija, a Dallas Mavericksi su pokvarili NBA debi prvog picka na draftu Victora Wembanyame, pobijedivši San Antonio Spurse 126-119 u srijedu navečer.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kyrie Irving dodao je 22 koša, a Grant Williams 17 koševa na otvaranju sezone. Devin Vassell je imao 23 poena, Keldon Johnson dodao je 17, a Wembanyama 15 poena. Wembanyama je postigao devet koševa u posljednjih sedam minuta nakon što je imao problema s prekršajima u četvrtoj četvrtini. Rookie je imao 6 od 9 iz igre te je imao pet skokova, dvije asistencije i blokadu u 23 minute igre.

Pogledajte sažetak susreta OVDJE. (Arenasport)

Paul George postigao je 27 koševa, a Kawhi Leonard dodao je 23 i predvodio pet igrača s dvoznamenkastim udjelom dok je Los Angeles pobijedio Portland na otvaranju sezone 123-111. Ivica Zubac imao je 20 poena i 12 skokova te četiri blokade. Hrvat je tako postao prvi košarkaš Clippersa nakon više od 40 godina s barem 20 poena i 10 skokova uz 80 posto šuta u otvarajućoj utakmici sezone.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Malcolm Brogdon postigao je 20 poena i predvodio Blazerse, a Anfernee Simons dodao je 18 poena. Blazersi su imali šest dvoznamenkastih igrača.

Bruce Brown zabio je 24 poena i postigao rekord karijere sa šest trica u svom debiju za Pacerse, vodeći Indianu do rekordne pobjede nad Washingtonom. Bio je to najveći zbroj pogodaka na otvaranju sezone u povijesti momčadi, premašivši 140 koliko su postigli protiv Brooklyna 2017.

All-Star bek Tyrese Haliburton imao je 20 poena i 11 asistencija dok je osam Pacersa imalo dvoznamenkasti ukupni broj poena. ona Johnsona broj 3 iz San Antonio Spursa. (hina)



Tagovi

Dallas MavericksLuka DončićNBA

Ostale Vijesti