Nastavlja se kriza: Tijesan poraz Zadra kod Igokee

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.02.17. | 14:10

Nastavlja se kriza košarkaša Zadra.

Niti dolazak novog trenera Aramisa Naglića nije pomogao Zadranima da malo podignu samopouzdanje i prekinu seriju loših rezultata. Zadar je u 21. kolu regionalne ABA lige izgubio na gostovanju kod Igokee u Laktašima sa 78:77 i tako upisao peti uzastopni poraz u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima.

U ABA ligi je ovo Zadru već 15. izgubljena utakmica ove sezone, kojom su na pretposljednjem mjestu regionalne ljestvice, sa samo bodom više od posljednjeg MZT-a, koji danas gostuje kod Union Olimpije.

A nije Zadar pružio tako lošu igru u Laktašima. Susret je prelomilo slobodno bacanje Blaža Mahkovica u posljednjoj sekundi utakmice. Domaćini su vodili nakon prve dionice igre sa 24:19, a na poluvremenu su imali prednost 42:34, a onda je Zadar u nastavku bolje zaigrao i stigao na samo tri razlike. Ušlo se u zanimljivu posljednju četvrtinu u kojoj su domaćini imali koš prednosti, Zadar je izjednačio i očekivali su se produžeci, no na kraju je presudilo slobodno bacanje Igokee.

Prvi strijelac zadarskog sastava bio je Ivan Marinković sa 15 poena i sedam skokova. Pratio ga je Boris Barać s 14 ubačaja, devet skokova i tri asistencije. Dvoznamenkasti je bio i Maj Kovačević sa deset poena i četiri asistencije. Kod domaćina je Mićović zabio 19 poena, a Robinson 18.

ABA liga, 21. kolo:

Igokea – Zadar 78:77

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Rezultati by SofaScore

Ostale Vijesti