Darko Miličić odgovorio Wadeu i Melu: „Hvala Bogu...“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.03.20. | 21:28

Tko je ovdje ispao veći sportaš, pitanje je... Zapravo uopće nije.

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo udaljeni razgovor između dvojice među najvećih superzvijezda NBA zadnjih 20-ak godina, Dwyanea Wadea i Carmela Anthonyja, u kojem su na pomalo omalovažavajuć način spomenuli Darka Miličića, bivšem srpskom košarkašu nije bilo potrebno dugo za odgovor.

„Kad su u pitanju ovakvi komentari, moja priča je davno ispričana. Oni su uspjeli, ja nisam. Nismo više klinci i mislim da bi trebali biti dovoljno zreli da znamo od kakvih uspona i padova se život sastoji. Moj savjet im je, s obzirom da ih smatram dobrim momcima, da se ne odaju osuđivanju i ismijavanju. Hvala dragom Bogu što nisu imali put kakav sam ja imao. Kao i do sada mogu im samo zaželjeti najbolje i čestitati na karijerama. Želim im puno uspjeha i manje osuđivanja.“, rekao je Miličić za B92 te ispao, moramo to primijetiti, veliki gospodin i čovjek.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto Reuters)

 

 


Tagovi

NBACarmelo AnthonyDwyane WadeDarko Miličić

Ostale Vijesti