Germania
Germania

Ukrajina (2.25), Wozniacki (1.45) i Houston (1.80) moraju slaviti, da biste se ujutro probudili radosni

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 21.03.24. | 10:20

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Nema nogometnih liga, ali ima reprezentativnih utakmica, a ona BiH i Ukrajine mogla bi biti jako zanimljiva. Osim toga, u popodnevnim satima ćemo gledati i teniski okršaj u Miamiju, a ostanete li nešto duže budni, možete pratiti i NBA.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

BiH – Ukrajina (20.45) DVOJKA 2,25

Bosanskohercegovačka reprezentacija je kvalifikacije za Euro završila peta u svojoj skupini iza Portugala, Slovačke, Luksemburga i Islanda, nije joj pomogla ni smjena izbornika te dolazak Save Miloševića na klupu, doživljena su tri poraza zaredom, od čega dva doma, no dodatne kvalifilkacije za Njemačku 2024. izborene su osvajanjem skupine Lige B i plasman u najviši rang Lige nacija ispred Finske, Crne Gore i Rumunjske pod vodstvom smijenjenog izbornika Ivajla Peteva. Plakat će Zmajevi za Bratkom Bugarinom, jer teško će do Eura preko Ukrajinaca odnosno eventalno kasnije boljeg iz dvoboja Izraela i Islanda, iako će BiH biti domaćin i u tom eventualnom odlučujućem boju. Vjeorjatnije je da ćemo slušati odnosno gledati Zenica Blues, no možda nas Savini izabranici iznenade. Možda! Izbornik Ukrajine Sergej Rebrov ima podršku predsjednika Saveza Andrija Ševčenka, nekadašnji napadački tandem kijevskog Dinama, sad je ratom napaćenoj zemlji plasman na europsku smotru duševna hrana, kao i svi uspjesi sportaša.

C.Wozniacki-A. Kalinina (17.20) JEDINICA 1.45

Emotivna Caroline Wozniacki izrazila je podršku Aryni Sabalenki nakon što je u Miamiju preminuo dečko bjeloruske tenisačice Konstantin Koltsov, uoči Sabalenkinog prvog meča na Miami Openu. Bivši svjetski broj 1 rekao je da je situacija 'srceparajuća', brišući suze na konferenciji za novinare. Sabalenka je slikana na društvenim mrežama kako trenira dan nakon što je 42-godišnji bivši hokejaš Koltsov preminuo u Miamiju, a što je policija opisala kao 'očigledno samoubojstvo'. Caroline Wozniacki je velika miljenica obožavatelja. Dankinja je također u dobroj formi, ušla je u četvrtfinale u Indian Wellsu prije nego što se povukla u drugom setu. Anhelina Kalinina i Caroline Wozniacki nemaju međusobni omjer jer će ovo biti prvi put da će igrati jedna protiv druge. Na ljestvici br. 36, Kalinina će započeti svoj niz u Miamiju nakon što je odigrala svoj posljednji meč u Indian Wellsu gdje je izgubila 6-3, 6-4 od Bronzetti u 2. kolu. Prethodno je njezin najbolji rezultat bio plasman u 4. kolo Miamija 2022. godine, dok je njezina protivnica stigla i do finala 2017.

Houston – Chicago (01.00) JEDINICA 1.80

Houston se suočava s Chicago Bullsima nakon što je Jalen Green postigao 42 poena u pobjedi Houston Rocketsa 137-114 nad Washington Wizardsima. Rocketsi imaju omjer 23-11 na svom terenu. Bullsi imaju 16-18 u gostima. Rocketsi u prosjeku zabijaju 113,6 poena po utakmici, jednako onome što daju Bullsi. Bullsi u prosjeku ostvaruju 11,7 trica po utakmici ove sezone. Momčadi se odmjeravaju po drugi put ove sezone. Bullsi su pobijedili 124-119 u produžetku u posljednjem susretu 11. siječnja. Coby White je predvodio Bullse s 30 koševa, a Sengun s 25 koševa. Fred VanVleet ima prosjek od 16,7 poena i 8,2 asistencije za Rocketse. Green ima prosjek od 27,3 poena, šest skokova i 3,3 asistencije u posljednjih 10 utakmica.

Oglas

Najveći tečajevi, 21. ožujka


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti