Germania
Germania

Tu su Spursi (2,15), Švabe (1,90) i Rijeka (1,60) da vam ne zafali ni ptičjeg mlijeka!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 10:12

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Tri sjajna nogometna para, mogu vam napuniti vašu vreću s novcem bude li sve išlo po planu, a posebno kada odigrate na Germania koeficijente!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Slaven Belupo - Rijeka (15.00) DVOJKA 1.60

Rijeka nezaustavljivo korača prema drugom naslovu prvaka Hrvatske u klupskoj povijesti. Otkad su preuzeli vrh ljestvice od Hajduka, nisu ga ispustili i ako ćemo iskreno, momčad Željka Sopića igra najljepši nogomet u HNL-u. No, težak ispit očekuje ih u Koprivnici, koja je često neugodno gostovanje za veliku četvorku. Njihov posljednji međusobni ogled igrao se na Rujevici sredinom prosinca, a Slaven Belupo tada je šokirao Rijeku i pobijedio s čak 4-2. Ipak, zadnja dva koprivnička ogleda otišla su na stranu Riječana, a jedini ovosezonski na Kušek Apašu odlučen je eurogolom Nike Galešića.

Hoffenheim – Stuttgart (18.30) DVOJKA 1,90

S mjestom u Ligi prvaka sljedeće sezone koje im je nadohvat ruke, jer nakon 25 kola su treći, Švabe žele još tri boda u PreZero Areni protiv Hoffenheima, koji cilja završiti sezonu visoko, a trenutno je sedmi, sedam bodova manje od šestog mjesta koje vodi u Europu. Stuttgart je u nizu bez poraza sedam utakmica (šest pobjeda, jedan remi), dočim momčad našeg Andreja Kramarića ima poraz od šestoplasiranog Eintrachta u Frankfurtu u prošlom kolu, a prijetoga dvije pobjede. Zadnji međusobni ogled u listopadu Hoffenheim je kao gost dobio 3-2.

Fulham – Tottenham (18.30) DVOJKA 2,15

Nastojanje Tottenham Hotspura da osigura mjesto u Ligi prvaka za sljedeću sezonu (dva boda zaostataka za Aston Villom uz utakmicu manje) suočit će se s najnovijim izazovom na Craven Cottageu protiv Fulhama, koji se nalazi u sredini ljestvice (12.). Spursi su u prošom kolu isprašili Aston Villu 4-0 na Villa Parku, a Fulham je poražen na stadionu Molineux protiv Wolverhampton Wanderersa 1-2. Posljednji međusobni dvoboj dobio je Tottenham, 2-0 u listopadu, zabili su Son Heung-Min i James Maddison. Tottenham je u posljednje vrijeme bio bolji od Fulhama, neporažen je u posljednjih devet utakmica Premier lige (osam pobjeda, jedan remi). Fulham traži svoju prvu ligašku pobjedu protiv Spursa od ožujka 2013, gol razlika je otad 17-6.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti