Germania
Germania

PSV kreće u novu seriju protiv stare mušterije (1,20), Spursi kao gosti lome Čekić (2,20), a dvoboj veterana pripast će bivšem dečku Donne Vekić (1,50)

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 02.04.24. | 10:53

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Utorak je, kažu, najproduktivniji dan u tjednu, pa eto vam prilike da si popravite proračun nakon Uskrsa iskoriptavanjem tri najveća tečajeva u Hrvatskoj na dva nogometna para i jedan teniski, veteranski dvoboj u Maroku. Vrijedi probati…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Excelsior - PSV Eindhoven (20.00), DVOJKA, 1,20

PSV je prošli vikend doživio svoj prvi ligaški poraz ove sezone, 1-3 protiv NEC-a na Goffertstadionu u Nijmegenu te prekinuo niz od 26 utakmica bez poraza, no ostao je na vrhu ljestvice sa 72 boda, 10 više od Feyenoorda nakon 27 kola. Excelsior je na 16. mjestu sa 22 boda, poražen 0-3 u svojoj posljednjoj utakmici Eredivisie u De Adelaarshorstu protiv Go Ahead Eaglesa, produživši svoj niz bez pobjede na devet (dva remija, sedam poraza). Zadnji međusobni, prošlog rujna, pripao je PSV-u 3-1. K tome, PSV je u posljednje vrijeme bio bolji od Excelsiora, neporažen u posljednjih 11 utakmica Eredivisie (pobjeda 10, neodlučenih 1). Excelsior traži svoju prvu ligašku pobjedu protiv Elektroničara od travnja 2015. PSV je za to vrijeme nabio gol-razliku 33-6. Prema tome... Dabome!

West Ham - Tottenham (21.15), DVOJKA, 2,20

Motiv plasmana u Ligu prvaka i dalje je pred trenutno petoplasiranim Tottenhamom koji ima tri boda manje ali i utakmicu manje od Aston Ville, koja u ovom kolu dočekuje Manchester City. West Ham United je na sedmom mjestu sa 44 boda, postigao je 49 golova, ali primio čak 54. S osam utakmica do kraja, Hammersi zaostaju za petoplasiranim Spursima 12 bodova, teško će do mjesta u Europskoj ligi. West Ham je poražen 4-3 u svojoj posljednjoj utakmici Premier lige na St. James' Parku protiv Newcastle Uniteda, prekinuvši tako niz od četiri utakmice bez poraza (dvije pobjede, dva remija). West Ham je pobijedio u posljednjem susretu Premier lige između ovih londonskih rivala, slavivši 2-1 na stadionu Tottenhama u prosincu. Sad je vrijeme za revanš Spursa!

S. Wawrinka – A. Ramos (15.55), JEDINICA, 1,50

Međusobni skor ovih dviju tenisača trenutno je 8-0 za bivšeg dečka naše Donne Vekić. Stan Wawrinka je danas 82., a Albert Ramos-Vinolas 103. igrač svjeta, a Švicarac je osvojio ovaj turnir u Marakešu davne 2010. Danas malo prije četiri popodne po srednjoeuropskom vremenu eto ga ponovno na centralnom terenu. Očekuje se pobjeda Stana The Mana u dva seta, no upozorenje, zadnji njihov meč, u 1. kolu Roland Garrosa prošle godine otišao je u pet setova, Wawrinka je slavio 7-6, 6-4, 6-7, 1-6, 6-4. Wawrinka danas ima 39, a suparnik mu Španjolac 36 godina, no očekujte sve samo ne veteranski tenis. Baš suprotno, pravi šmek…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti