Germania
Germania

Pobjede nose Liverpool (1.90), Club Brugge (2.50) i Aston Villa (1.80), za budžet koji će postati moćna sila

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.03.24. | 11:05

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Danas se nastavljaju nogometna natjecanja u Europi, a sada su na redu Europska i Konferencijska liga. Stoga u ponudi Germanije su izdvojena tri para i to sve na gostujuće momčadi!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Sparta – Liverpool (18.45), DVOJKA 1.90

(Nogomet, Europska liga)

Jedan od ovosezonskih 'krvnika' Dinama ujedno je i lider prvenstva Češke s četiri boda prednosti ispred gradskog rivala Slavije. Sada ih očekuje 'nemoguća misija', dvoboj protiv lidera Premier lige koji je nedavno osvojio Liga kup, a suvereno korača i u FA kupu. Liverpool je veliki favorit, ne samo za prolaz već i u ovoj utakmici. U redovima Sparte možemo očekivati i ulazak Indrita Tucija koji je sudjelovao u izbacivanju Galatasaraya s golom i asistencijom.

Ajax – Aston Villa (18.45), DVOJKA 1.80

(Nogomet, Konferencijska liga)

Nizozemski velikan Ajax proživljava nevjerojatno turbulentnu sezonu. Nakon držanja fenjera nizozemske Eredivisie Kopljanici su se uspjeli konsolidirati i trenutno su peti u prvenstvu, a nekako su se kraj Bodo/Glimta uspjeli provući i u osminu finala Konferencijske lige. A tu ih je dočekao možda i najveći favorit natjecanja, moćna Aston Villa koja drži četvrto mjesto u Premier ligi i već u ovom dvoboju, na Amsterdam Areni, očekuje se njihova pobjeda i veliki korak prema idućoj fazi natjecanja.

Molde – Club Brugge (18.45), DVOJKA 2.50

Molde i Club Brugge bi prema svemu sudeći trebali odigrati jednu neizvjesnu utakmicu jer se radi o protivnicima koji su nisu u nekoj zavidnoj formi. Molde je u posljednjih pet utakmica zabilježio tri pobjede, remi i poraz, dok je Club Brugge seriju tri utakmice bez pobjede (remi i dva poraza) prekinuo pobjedom u posljednjoj utakmici. No ipak je belgijski klub u ovom slučaju klub s većom tradicijom i nešto većom kvalitetom, stoga bi ipak prednost trebala ovog puta ići gostujućem sastavu, bez obzira što igra na gostujućem terenu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti